Oppskrift på nydelig sommersalat

SOMMERSALAT: En frisk sommersalat er godt på varme sommerdager. Foto: Henrik Lindal

Sommersalat er et ypperlig tilbehør til grillmat, passer utmerket til et fullverdig måltid til lunsj og middag. Du velger selv hvor mettende salaten skal være.

Tiden hvor salat kun var forbundet med kinakål, agurk og tomat er definitivt forbi. Det er i grunnen kun fantasien som setter grenser for hva du kan benytte.

Her får du oppskrift på en svært fargerik, sunn og sommerlig salat:

Oppskrift

1 boks røde kidneybønner, avrent

1 boks mais, avrent

1 moden mango delt i biter

1 pakke blandet grønn salat, gjerne Lollosalat og ruccola

1 liten pakke frisk spinat

1 oppdelt/hakket rødløk

1 boks sherry tomater delt i to

1 halvt glass fetaost, eller et passe stort stykke fersk fetaost

½ bunt frisk koriander

1 kurv bringebær

Gi salaten et godt dryss med extra virgin olivenolje, maldonsalt og grovkvernet pepper

Bland alle ingrediensene, men hold tilbake noen bringebær og litt koriander til å legge på toppen.

Vil du ha den mer mettende, så kan du for eksempel ha i kylling eller kalkun.

 

Alle ingrediensene til salaten får du kjøpt både hos Obs og Helgø Meny på Kvadrat. Gode oljer i ulike smaksvarianter får du hos Oliviers &Co, som ligger vis a vis Obst.

God appetitt!

 

Sommersalat er perfekt tilbehør til grillmat eller som et fullverdig måltid 😋

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

MENY