Ny pop-up butikk på Kvadrat!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Designer Elsa Frederikke Nedrebø

Høst & Vår med bærekraftig mote på Kvadrat

I vinterferien åpner det spennende norske klesmerket Høst & Vår pop-up butikk på Kvadrat. Klesmerket som blant annet har blitt godt mottatt på New York Fashion Week, har de siste årene jobbet for å få en så bærekraftig og etisk produksjon som overhodet mulig.

– Vi er et mor-og datterbrand som startet i 2015. Siden den tid har vi utviklet oss til å bli et bærekraftig klesmerke. Tekstilene i klærne våre er veganske, resirkulerte og av nedbrytbare materialer, forteller designer Elsa Frederikke Nedrebø, som driver Høst & Vår sammen med sin mor Gunn Nedrebø.

Vanligvis er det kun mulighet å få tak i klærne fra Høst & vår i nettbutikken deres og hos noen få utvalgte norske butikker. I pop-up butikken på Kvadrat får du mulighet til å sikre deg fargerike plagg fra den nåværende ´Chic Le Freak`kolleksjonen, suksess-kolleksjonen Spring/Summer 2020 samt diverse vareprøver og utgåtte varer. Du vil også få mulighet å kjøpe noen av Høst & Vår sine bestselgere, som selges eksklusivt på Kvadrat.

– Vi hører ofte at vi er et friskt pust innen skandinavisk mote. Kundene våre sier klærne våre oser av energi! I år utgikk både Milano og New York Fashion Week på grunn av Covid19, så nå gleder vi oss til å treffe kunder på Kvadrat, forteller Nedrebø.

Nedrebø gleder seg også stort til å lansere ny kolleksjonen, spring/summer 21, på Kvadrat om noen uker.

– Den kolleksjonen er helt nydelig! Følg med på Instagram, der kommer vi til å dele informasjon om lansering, avslutter en energisk Nedrebø

Pop up butikken åpner onsdag 3. mars kl. 10.00 i lokalet vis a vis Cubus i 2.etg. sørbygget. Nærmeste inngang er hovedinngang C.

Åpningstider Høst & Vår pop-up:
Onsdag 3 mars: 10 – 21
Torsdag 4 mars: 10 – 21
Fredag 5 mars: 10 – 21
Lørdag 6 mars: 10 – 18

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22