Ny skobutikk åpner på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Hos Nilson Shoes finner du et bredt utvalg av de beste varemerkene. Illustrasjonsfoto: Nilson Shoes

Torsdag 28. november åpner Nilson Shoes på Kvadrat. Her finner du merker som Vegabond, Tamaris, Rieker og Bjørn Borg.

– Det blir veldig gøy å åpne Nilson Shoes. Vi får et større utvalg av merkevarer, som komplementerer nabobutikken Din Sko, sier butikksjef på Nilson Shoes og Din Sko, Helene Lie Mjånes.

Serviceinnstilt personale

Butikksjef på Nilson Shoes, Helene Lie Mjånes, gleder seg til åpningen.

I butikkene møtes du av dyktig og serviceinnstilt personale som hjelper deg med å finne de rette skoene som passer din stil, og selvfølgelig også til føttene dine.

– Vi er best på service, og gjør vårt ytterste for å oppfylle kundens ønsker. Dessuten har vi sko til alle aldre. Det er dame- og herresko både hos Din Sko og Nilson Shoes, mens på Din Sko har vi sko til barn. Hos oss finner du noe til hele familien, sier Lie Mjånes og smiler.

Merkevarer

Nilson Shoes er interessert i mote og design, men stiller samtidig høye krav til kvalitet og passform. Hos dem finner du alltid de nyeste trendene i kombinasjon med tidløse modeller og sterke sportsinfluenser.

– Vi har blant annet merker som Vegabond, Tamaris, Rieker og Bjørn Borg. I tillegg har vi merkene Clou og Depeche som bare kan kjøpes i Nilson Shoes-butikker, sier Lie Mjånes.

Tilbud fra 28.11 – 30.11:

  • -20 % på alle ordinære varer.
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt