Nå åpner hudpleie- og frisørsalongene

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Humøret og Antibac er på plass før åpning av hudpleiesalongen, Bewell By Makeup Art og Individuel Genève.

Mandag 27. april åpner hudpleie- og frisørsalongene på Kvadrat. – Vi gleder oss til å møte kundene igjen, sier Camilla Fugelli, medeier og gründer av BeWell By Makeup Art og franchisetaker for Individuel Genève Kvadrat. 

– Det blir helt fantastisk å se kunder og kolleger igjen. Denne perioden har gjort at man setter enda større pris på hva man har, sier medeier og gründer av BeWell By Makeup Art og franchisetaker for Individuel Genève Kvadrat. 

– Jeg savner dem definitivt. Å gjøre folk glad er det vår bransje handler om. Mennesker er helt vesentlig, legger kreaktiv leder og makeupartist på BeWell By Makeup Art, Stephan Ulvund Øien til.

(Se hvordan du bestiller time hos våre frisører og hudpleiesalonger nederst i saken)

Forbereder til åpning

Den siste tiden har de forberedt salongen til åpning 27. april. Alt fra gulv, overflater, testere, utstyr til produkter er vasket ned. De har også lagt til rette for god avstand mellom kundene.

– Vi er heldigvis i en bransje der smitte og renslighet har vært fokus lenge før pandemien. Hansker, munnbind og desinfeksjon er noe vi alltid har gjort, så det er vi vant til. Samtidig er det nok en del tiltak som vi kan adoptere for all fremtid og som er positiv for bevisstgjøringen senere, sier hun.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Camilla Fugelli gleder seg til å få teamet tilbake på jobb. Foto: BeWell By Makeup Art.

Startet nettbutikk under pandemien

13. mars stengte regjeringen blant annet frisør- og hudpleiesalonger over hele landet på grunn av korona-krisen. Siden den dagen har bransjen stått relativt stille. Camilla på sin side valgte å tenke kreativt for å holde hjulene i gang. Sammen med teamet har hun etablert netthandel med klikk&hent og gratis hjemlevering gjennom senteret.

– Vi hadde et møte der vi diskuterte hva vi kunne gjøre for å ikke ligge brakk i perioden. Vi ønsket å generere noe verdi når vi skulle åpne igjen.

– Netthandel har vært et tema før, men tiden har ikke strukket til. Nå er vi godt i gang, og skal fullføre nettbutikken i tiden som kommer, sier hun.

Flere spurte om råd

I perioden har også flere kunder henvendt seg på telefon for å spørre om hva de selv kan gjøre før neste behandling. Siden forespørselen var stor, valgte Camilla og teamet, og legge ut forklaringer på både vedlikehold og fjerning av vippe-extension og negler på nettsiden og sosiale medier.

– Heldigvis har vi både telefon, nettside og sosiale medier som vi informere kundene våre, sier Camilla og fortsetter:

– Samtidig håper vi kundene gleder seg til å komme tilbake igjen, og at de føler seg trygge nok til å komme til oss.

En ny hverdag

Den nye hverdagen i mars kom brått på for Camilla og resten av teamet, men hun synes alle har taklet situasjonen bra.

– På kort tid forsvant store deler av omsetningsgrunnlaget. Men vi fikk tatt noen beslutninger raskt og både ansatte og kunder har vært veldig forståelsesfulle. Det ble en del av en felles dugnaden. Det var på ingen måte ideelt for oss, men vi er utrolig takknemlige for all støtten vi har fått fra både regjering, stat og senteret, sier gründeren.

Bestill time hos Bewell By Makeup Art på https://www.be-well.no/kontakt/ og Individuel Genève på 48 50 51 12

Disse frisør- og hudpleiesalongene åpner dørene 27. april:

Nikita Hair

– Jeg gleder meg kjempe mye til å treffe kundene og resten av teamet. Og ikke minst å få hverdagen tilbake. Det blir veldig kjekt, sier butikksjef på Nikita Hair Kvadrat, Tonje Kaldahl Tyldum.

Bestill time her: https://nikita.no/bestill-time (åpner nettbooking mandag 27.04)

Teamet på Niktia Kvadrat gleder seg til å være sammen og treffe kundene igjen (Bildet ble tatt før åpningen av den nye salongen i 2019).

Sayso

– Alle skal føle seg trygge i våre salonger. I tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene skal vi gjøre noen viktige tiltak, for at du som kunde, og våre frisører, skal føle seg trygge og ivaretatt.

Bookingen er åpen, men vi ber om forståelse for at timene kan måtte endres på i tråd med de nye smitteverntiltakene. ⁠

Hold avstand, vask hendene og ta vare på hverandre – så gleder vi oss helt vilt til å se dere igjen! ⁠

Bestill time her: https://sayso.no/bestill-time

Cutters

Cutters er et drop in konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris! Effektivitet ved at hårklippen bare tar 15 minutter, kvalitet ved at de har noen av landets beste frisører og en fast pris på hårklipp til kr 299,- uavhengig av kjønn og type klipp.

Slik fungerer det:
Finn Kvadrat og se live ventetid på vår nettside www.cutters.no. Vi har bare drop in.

Hair & There

Hei kjære godtfolk! 

Det er så godt å se litt lys i tunnelen. Vi håper at alle holder seg friske, og at dette vil fortsette i den positive retningen slik som nå. Så håper vi at vi sakte men sikkert kan komme tilbake til normalen.

Alle som har time hos oss før 27. april vil bli kontaktet for ny time. Men først når vi har fått nødvendige og konkrete tiltak for smittevern på plass. Da kan vi være en trygg salong for deg, og for oss selv.

Vi gleder oss sååå til vi er skikkelig i gang igjen!

Bestill time her: http://www.hair-and-there.no/booking

Modern Design

Etter 27. april vil det være mulighet for at vi kan starte med en forsiktig åpning av salongene igjen. Dette gleder vi oss til, og ikke minst å få møte dere igjen 🙂

Bestill time her: https://moderndesign.no/

Åpner tirsdag 28.04:

Koch parfymeri og hudpleiesalong

I vårt flotte hudpleieinstitutt tilbyr vi ansiktsbehandlinger og spesialbehandlinger, voksing, styling av bryn, farging av vipper/bryn, massasje. Vi tilbyr behandlinger fra Elemis, Elixir, Sisley, og Elizabeth Arden PRO.

Bestill time her: https://www.kochparfymeri.no/

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22