Kvadrats første tatoveringsstudio flytter inn

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Daglig leder Tor Inge Halvorsen og styrelder Jan Rudi Bendiksen på Skin Fuel Empire gleder seg til åpningen på Kvadrat.

Aldri før har et tatoveringsstudio åpnet på Kvadrat. Lørdag 1. august har vi gleden av å ønske Skin Fuel Empire velkommen.

– Da jeg begynte å tatovere for snart 20 år siden, var det ikke vanlig å ha tatoveringsstudio på et kjøpesenter. Studioene på den tiden holdt til i bakgater. Nå er tatoveringer blitt mye mer normalisert. Dagens fotballstjerner og Youtube-stjerner har tatoveringer over hele kroppen, sier daglig leder på Skin Fuel Empire Kvadrat, Tor Inge Halvorsen.

Suksess på kjøpesenter

Kvadrat har alltid vært i sidesynet til både daglig leder Tor Inge og styreleder Jan Rudi Bendiksen i Skin Fuel Empire, som har satset mer og mer på kjøpesenter. Studioet er den største og raskest voksende tattoo- og piercingkjeden i landet. Kjeden har siden 2015 åpnet opp fem tattoo- og piercingssteder.

– Det blir veldig bra å åpne på Kvadrat. Vi har allerede etablert oss på noen kjøpesenter. Det fungerer bra, sier Jan Rudi.

Tatovering med mening

Hvordan folk finner motivet de ønsker å tatovere har også endret seg siden Tor Inge begynte som tatovør. Mens folk før ble inspirert av kataloger og lokalsamfunnet, søker kundene nå inspirasjon på sosiale medier.

– En trend som alltid har vært populær og som nok alltid kommer til å være det, er at folk vil tatovere noe med mening, sier Jan Rudi og fortsetter:

– Det kan være noen som har mistet sine kjære, men også hobbyer, interesser, ambisjoner, familie.

Daglig leder på Skin Fuel Empire Kvadrat, Tor Inge Halvorsen, har jobbet som tatovør siden 2001.

20 års erfaring

Siden 2001 har kollega Tor Inge tatovert tusenvis av Rogalendinger. Det kjekkeste han vet er å tegne tatoveringer med realisme og skrift. Skrift er noe som stammer tilbake til røttene hans som grafitti kunstner, og som han synes er ekstra spennende.

– Jeg begynte med grafitti da jeg var 13 år, og gikk formgivning på videregående. Det var et fag jeg var god til, men tatoveringsyrke var tilfeldig. Jeg er glad for valget i dag, sier Tor Inge, mens han dekorerer veggene i de nye lokalene.

Tilbud på åpningsdagen

Under åpningsdagen, lørdag 1. august, blir det flere tilbud hos Skin Fuel Empire for kundeklubb-medlemmer i Kvadrat Pluss. Ønsker du dette tilbudet? Meld deg inn ved å sende SMS med «KVADRAT» til 2070.

De skal også ha tilbud i hele august til alle kunder. Dette tilbudet er “2 for 1 på alle minstepris-tatoveringer”

Du finner Skin Fuel Empire ved Only og Eurosko i 2. etasje. Benytt inngang D for korteste vei.

Tor Inge Halvorsen er tidligere grafitti kunster og har fått i oppdrag om å lage kunst på veggene.

2 svar til Kvadrats første tatoveringsstudio flytter inn

  1. Jeanette Aas 6. januar, 2021 den 09:17 #

    Hei, jeg ville gjerne ha tatovert navnet på jentene mine på høyre håndledd – Emilie og Rikke. er det mulig å få oversendt forslag til utforming?

    • Sonja 12. januar, 2021 den 10:57 #

      Hei! Ta direkte kontakt med butikken på telefon 418 42 053 for mer informasjon. Mvh Kvadrat

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19