32.458 kroner i Ønskebrønnen!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Den lille fontenen ved rulletrappene i 1.etg. sørbygg har i mange år blitt brukt som ønskebrønn av våre kunder. Alle pengene som blir kastet i brønnen går til veldedige formål.

En mynt her og der, blir store store beløp etter mange måneder. Våre vaktmestere tapper jevnt og trutt av vannet og plukker opp alle myntene, tørker dem og samler dem i store bøtter. Det blir ufattelig mange kilo mynt, og slett ingen enkel jobb å få talt dem opp. Siden det er blir litt rusk og rask på dem, går de nemlig ikke i tellemaskiner….Da er det manuell jobb som må til. Kroner 1 kroner 2 kroner 3…og så videre til vi i år sitter igjen med hele 32.458 kroner i år!! Fantastisk! Tusen takk til alle kunder som har bidratt. Pengene går i år til prosjekt “Gi en jul” (https://www.facebook.com/gienjul/).

Vi retter en stor takk til Sparebank 1 SR-Bank i Sandnes, for deres velvilje til å hjelpe oss med opptelling og som i tillegg sponser halvparten av kostnadene Nokas skal ha for jobben. Det koster nemlig flere tusen kroner å få talt opp myntene.

Fortsett å ønske dere mange ting i 2017. Pengene fra ønskebrønnen skal gå til Gi en Jul neste år også.

 

onskebronn_

 

Veldedighetsfond 2016
Kvadrat har i år et veldedighetsfond som vi har spart penger på. Alle pengene fra Ønskebrønnen, samt auksjoner på senteret har i sin helhet blitt satt på denne kontoen. Totalt har fått inn kr. 100.000 på kontoen. Disse pengene er i år gitt til prosjekt “Gi en Jul Stavanger” og “Hjerte for Sandnes”, til deres arbeid med å gi en hjelpende hånd til julefeiringen for de som trenger det i vår region. Kr. 70.000 er gitt til ‘Gi en Jul’ og kr. 30.000 er gitt til prosjekt julefest hos ‘Hjerte for Sandnes’.

 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt