Jernia åpner på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
MALING: Butikksjef på Jernia Kvadrat, Marius Nekstad, viser frem det store fargeutvalget fra Jotun. Bildet er tatt på Jernia Jærhagen.

Torsdag 10. september åpner Jernia på Kvadrat med maling, verktøy, jernvare, grill, kjøkkenutstyr og interiør. Butikksjef på Kvadrat, Marius Nekstad, gleder seg til åpningen.

– Det blir kjempe morsomt å åpne på Kvadrat. Dette har vi ventet lenge på. Det blir en butikk med godt utvalg og en stor malingsavdelingen med både utendørs- og innendørsmaling , sier butikksjef på Jernia Kvadrat, Marius Nekstad.

JERNIA KVADRAT: Marius og resten av Jernia-teamet er i full gang med byggingen.

Elsker grill og høytrykksspylere

Marius har jobbet i Jernia i fem år, og har tidligere hatt regionsansvaret i Rogaland. Han liker den gode stemningen i kjeden og er utrolig stolt over kvaliteten de leverer.

– Å selge grill og høytrykksspyler til kundene er det kjekkeste jeg vet. Jeg sitter i sortimentsrådet til Jernia på sesongvarer, og er over middels interessert i grill. Om noen trenger råd om grill, kan jeg snakke lenge om det, sier Marius og smiler.

STEKEPANNER: Jernia Kvadrat skal ha et stort utvalg av stekepanner i butikken.

Opptatt av kundeopplevelsen og miljø

Som faghandel er Jernia opptatt av å tilby kundene kvalitet. Det er viktig at varen er solid og holdbar, samtidig som den er god å bruke. Dersom du kommer med en reklamasjon tar Jernia direkte kontakt med leverandør.

– Det skal være en løsning, ikke bare et produkt. Dersom du handler hos oss kvart på seks en lørdag, og har planer om å male på søndagen, skal vi huske å spørre deg om du har alt du trenger for å gjøre jobben. Ingenting er mer irriterende enn når du står klar til å male, men mangler en malekost eller maskeringstape, sier Marius.

Jernia er opptatt av å finne løsninger for kunden. Foto: Jernia

Utleie av tepperenser og verktøy

I tillegg til å satse på kvalitet i varene, ønsker Jernia å gjøre det enklere å velge bærekraftige løsninger ved å tilrettelegge for resirkulering gjennom pante- og returordninger.

De tar gratis imot kasserte produkter av den type som de selger. Norsirk sørger for utsortering av helse- og miljøfiendtlige stoffer og en effektiv gjenvinning av metaller og andre verdifulle materialer.

– Det er vår jobb å lære hvordan du kan bruke produktet videre slik du slipper å bytte det ut. Vi må gå mot en mer sekulær økonomi, i stedet for en bruk og kast, sier Marius og fortsetter:

– Derfor har vi også utleie av tepperensere og diverse verktøy, slik du slipper å kjøpe produkter som du bare skal bruke en gang.

Leverer ferdig montert grill

Da koronapandemien slo til for fullt var Jernia tidlig ute med å gjøre smittevernstiltak. De har blant annet Antibac-stativ utenfor butikken, klistermerker på gulvet og hjemlevering av varer med egen varebil.

– Jernia er den eneste kjeden der man kan bestille en ferdig montert grill og få den på døra, sier butikksjefen.

HYLLER: Mye skal på plass før åpningen 10. september.

Du finner Jernia ved Clas Ohlson og Session i 1. etasje i sør.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22