Upstairs åpner på Kvadrat!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Lørdag 14.juni åpner Upstairs på Kvadrat!

Den første Upstairs butikken åpnet i 1996 i Markens gate, midt i hjertet av Kristiansand. De første par årene var Upstairs del av en dansk kjede, derav navnet Upstairs. Til tross for navnet ble butikken liggende i en koselig kjeller, da Upstairs et par år etter gikk ut av kjeden var butikken allerede blitt så populær i Kristiansand at de ikke våget å bytte navn. Upstairs er en familiebedrift startet av Bård og Bente Bårdsen, de begynte umiddelbart å reise verden rundt for å få tak i spennende og unike varer til gode priser. Butikken etablerte seg raskt som butikken med Sørlandets største utvalg av kvalitets lys og servietter, og det er vi stolte av å være den dag i dag.

I 2008 gikk sønn og datter, Bengt og Bianca Bårdsen, også inn i bedriften med ønske om å videreutvikle og åpne flere butikker. Det ble butikker på Sørlandssenteret, i Arendal, en liten nettbutikk og nå endelig står Kvadrat for tur. Som halvt Rogalendinger selv, med en herfra og mye familie her borte har vi lenge ønsket å åpne butikk i Stavanger, så dette gleder vi oss veldig til!

DSC_0035 DSC_0026

Butikkene er bygget opp som en labyrint, med lune farger, deilige dufter og rolig musikk. Varene er delikat presentert i koselige treesker og det bugner av inspirasjon fra gulv til tak. Vareutvalget er bredt, med et kjempestort utvalg av flotte stearinlys og servietter i alle regnbuens farger til svært gode priser. Vi satser stort på dekor og tilbehør til fest, både til små vennemiddager og til høytider som bryllup, konfirmasjon og dåp.

Det kan også avtales tid med våre flotte dekoratører for hjelp og inspirasjon til festbordet. Julen er en stor sesong for oss, da er butikken fylt med julestemning for liten og stor, og ikke minst masser av kalendergaver og innpaknings tilbehør. Vi har også store avdelinger til kjøkken, kaffe & te, interiørvarer, kort og papirprodukter, lekre skjerf til damene, kurver til oppbevaring, bilder, rammer, rett og slett masser av ting og tang til lave priser.

DSC_0030 DSC_0043

 

, , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21