Høyer Collabs åpner på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
SAND: En av kolleksjonene som skal være i Høyer Collabs er Sand. Bilde er fra Høyer Stavanger. FOTO: Høyer

Høyer Collabs er en helt ny butikkjede med et butikk-i-butikk-konsept med high end-merker. Fredag 15. mars åpner deres første butikk på Kvadrat.

– Vi tar sikte på å ha en knallskarp identitet for hvert merke, samtidig som merkene styrker hverandre fra et kommersielt synspunkt. Hele idéen er at Høyer og merkevarene skal skinne sammen, sier eier av Høyer Collabs Kvadrat, Helene Drabsch.

Butikk-i-butikk

Høyer Collabs er en ny butikkjede som vil bestå av 20 ulike mindre såkalte mini department-butikker. Her vil hver butikk føre mellom fire og seks hovedmerker som blir levert i et butikk-i-butikk-konsept med high end-merker til han og henne. Den første i landet åpner på Kvadrat.

Merkevarer

Høyer Collabs Kvadrat vil føre merker som Maud, Marlene Birger, Sand, Samsøe Samsøe, Polo Ralph Lauren, Gestuz og  til dame, mens til herre finner du Fram, J. Lindeberg, Polo Ralph Lauren, Sand, NNO7 og Luca Moretti.

– Vi er veldig heldige som har fått muligheten til å være med på reisen sammen med Høyer. Dette er et kjekt og annerledes konsept med store muligheter, sier Drabsch.

Kunden i fokus

Hun ser mest frem til å skape nye høyder for retail-bransjen på Kvadrat. I tillegg gleder hun seg til å øke interessen og kunnskapen rundt feltet som hun elsker, nemlig mote og livsstil.

–  Hos Høyer treffer du ansatte har interesse og kunnskap for merkene. Vi ønsker alltid å gi våre kunder en helt spesiell wow-følelse. Samtidig vil vi ha et stort fokus på å gjøre innkjøp etter kundenes ønsker, avslutter hun.

MERKEVARER: På Kvadrat kan du finne disse merkene Maud, Marlene Birger, Sand, Samsøe Samsøe, Gestuz og Marc O’Polo til dame. Bilde er fra Høyer Stavanger. FOTO: Høyer
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22