Her er årets julekalendere for 2020

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
JULEKALENDER: Solveig på The Body Shop Kvadrat viser frem deres største kalender. Pris: 1998,-

Desember nærmer seg med stormskritt og tiden er snart inne for adventskalendere.

I år som tidligere finnes flere kjekke og kreative varianter av julekalendere. Alt fra kaffe, sminke og leketøy er blant det man kan velge mellom. På Kvadrat finner du et stort utvalg til både voksne og barn.

The Body Shop

— Ultimate er den største og flotteste julekalenderen, og den er proppfull av 25 produkter i store størrelser (med andre ord, ingen vareprøver). Fra bestselgere og klassikere er du garantert en velduftende førjulstid, sier Siri på The Body Shop Kvadrat.

Koch Parfymeri

— Endelig er årets julekalender fra Babor her! En 24 dagers ampullekur som gir huden glød og energi. Babor er godt kjent for sine ampuller med høy konsentrasjon av aktive ingredienser, og i denne adventskalenderen booster du huden med hele 24 ampuller. Kalenderen inneholder en serie med ampuller i en bestemt rekkefølge som gir huden maksimal fukt, reparasjon, energi og glød, sier butikksjef på Koch Parfymeri, Kjetil.

Kondomeriet

— Denne erotiske julekalenderen fra Kondomeriet gjør den kalde adventsiden skikkelig het! Unn deg selv en deilig desember eller skjem bort partneren din, sier butikksjef på Kondomeriet, Aline.

Her er 23 utvalgte kalendere:

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt