Gratis hjemkjøring av varer

ELBIL: Salgskonsulent hos Ålgårds Auto AS, Joar Langeland viser senterleder Renate Hjørnevik den nye varebilen.
ELBIL: Salgs-og markedsleder hos Ålgårds Auto AS, Joar Langeland viser senterleder Renate Hjørnevik den nye varebilen.

I samarbeid med Ålgårds Auto As leverer Kvadrat varene gratis hver lørdag og søndag i desember.

– Dette gjør vi for å være enda mer fleksible og tilgjengelige for kundene, sier senterleder på Kvadrat Renate Hjørnevik og fortsetter:

– Vi ønsker å gjøre det enklere for dem som ikke har mulighet til å få med seg alle varene hjem. Nå kan alle som tar kollektivt, sykler eller går få varene levert hjem i den travle førjulstiden.

Bestilles i Informasjonsdisken

Dersom du ønsker å benytte deg av tilbudet om hjemlevering, kan dette bestilles i servicedisken i 2. etasje ved Wow og Normal. Tilbudet gjelder innen 25 km radius fra Kvadrat, og utkjøring er klokken 18 både lørdager og søndager*

Opptatt av miljø

Varene leveres med en Nissan E-NV200 fra Ålgårds Auto As. Dette er en 100% elektrisk varebil med lang rekkevidde. At varene blir levert med en miljøvennlig bil var en viktig faktor for både Kvadrat og Ålgårds Auto As.

– Kvadrat er Miljøfyrtårn-sertifisert og opptatt å drive så bærekraftig som mulig. Når vi skulle tilby hjemkjøring av varer var det viktig for oss å gjøre dette så miljøvennlig som mulig, sier Hjørnevik.

Gode naboer

– Det er kjekt å kunne hjelpe gode naboer. Vi synes det er et positivt tiltak. Det er ikke alle varer som er like lette å transportere, og da er det spennende med en nullutslipp varebil som kan frakte varene på en miljøvennlig måte, sier salgs-og markedsleder hos Ålgårds Auto AS, Joar Langeland og fortsetter:

  – Dessuten synes vi det er interessant å teste el-varebiler til slike formål. Vi ser en økende etterspørsel på disse bilene.

Unntak: Store møbler, store varer og kjølevarer kjøres ikke. Tilbudet gjelder ikke 28.12 og 29.12. Gjelder innen 25 km radius fra Kvadrat.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt