Nå kan du spille minigolf på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
MINIGOLF: Daglig leder på Fun Center, Ingvild Søyland, viser stolt frem minigolfbanen.

Da ingen kunne reise på utenlandsferie, fikk daglig leder på Fun Center Kvadrat, Ingvild Søyland, ideen om å skape en egen verden inne på Kvadrat.

– Det ble et slags koronaprosjekt, der vi begynte å planlegge konseptet midt under pandemien, sier daglig leder på Fun Center Kvadrat, Ingvild Søyland og fortsetter:

– Siden folk ikke kunne reise på ferie, ønsket vi å lage en verden inne på Kvadrat. Vi har laget «Tropical Tiki» minigolf, et tema som minner om Syden. Fun & Famous blacklight minigolf er et kult konsept der det handler om kjente landemerker jorden rundt.

SYDEN: «Tropical Tiki» minigolf, et tema som minner om Syden.

Storbyferie på Kvadrat

Turen starter i Frankrike, før du reiser videre til Australia, India, Kina, USA, Egypt, Brasil, England og deretter avslutter reisen i Italia. UV-lyset skaper glow-effekter og gjør minigolfopplevelsen helt unik.

UV-LYS: På den ene banen hos Fun Center Kvadrat har de malt med Black Light, som gjør at gjenstandene lyser i mørket.

Franske pannekaker – Crêpes

I kafeen serveres crêpes (franske pannekaker) til både dessert, lunsj og middag. Det blir også mulig å kjøpe toast, pølse, pizza, is, sukkerspinn, brus, slush og mye mer.

– Vi har egne designrom til bursdager, utdrikningslag, teambuildinger, grupper og lag, men det er selvfølgelig også mulig for drop in, sier Ingvild.

KAFE: I kafeen hos Fun Center serverer Ingvild og hennes kolleger blant annet pannekaker til gjestene.

Selvlysende gokart

Opplevelsessenteret Fun Center på Kvadratvil også tilby både glowkarts (gokart), bazookaball, paintball og Kompani Fun Center (hinderløype) senere i høst. Her kan bedrifter, vennegjenger, grupper og lag få seg en militærdag utenom det vanlige.

– Inne på opplevelsessenteret er det meste håndlaget lokalt. Motivene på veggene er malt av en lokal kunstner Ivana Simic, og har brukt tre måneder på veggmaleriene. Vi har også malt blacklight malerier på veggene som lyser i mørket, sier Ingvild.

Du finner Fun Center ved Gapi i 2. etasje i sør.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22