Dette skjedde på Kvadrat i 2019

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Her er noe av det som skjedde på et av Norges største kjøpesentere i 2019.

28. februar: I februar åpnet Synsam butikk på Kvadrat med et helt unikt konsept. I tillegg til den nye butikken laget Synsam et permanent område utenfor, der hvem som helst på senteret kan få en synsscreening ved hjelp av en autorefraktor.

28. februar: Etter noen måneder med oppussing, åpnet ønskebrønnen igjen til stor glede for både ansatte og kunder. Dette året gikk pengene til Barnekreftforeningen.

– Tusen takk. Dette er helt fantastisk. Det viser at det er en stor giverglede blant folk, sa leder og foreldrekontakt i Barnekreftforeningen Rogaland, Kenneth Kitler, da han mottok sjekken på nesten 30 000 kroner.

15. mars: Høyer Collabs åpnet på Kvadrat som en helt ny butikkskjede med et butikk-i-butikk-konsept med high end-merker.

5. april: McDonald’s åpner igjen etter en stor oppussing til 8 millioner kroner. Dette var til stor begeistring for kundene.

9. april: Sport 1 åpnet på Kvadrat. – Å endelig åpne på Kvadrat blir spennende. Muligheten til å åpne her har vi ventet lenge på. Det er et senter med en lang historie, mange gode butikker og perfekt plassering, sier butikksjefen på Sport 1 Kvadrat, Oddbjørn Kverneland.

26. april: Kvadrat fyller 35 år! Det feiret vi med 20 aktiviteter for barn og voksne på senteret. Og selvfølgelig en kjempe stor kake 🙂

9. mai: Floyd var en butikk som lenge var etterspurt av våre kunder. Det var derfor en stor glede å ønske dem velkommen til Kvadrat.

1. august: Renate Hjørnevik fra Figgjo overtar som senterleder etter Bent O. Hansen.

30. august: Kvadrat fikk et nytt sertifikat av Stiftelsen Miljøfyrtårn for deres miljøengasjement. De siste årene har bedriften satt i gang flere tiltak for å redusere energiforbruket. I fellesarealene og i parkeringshuset har Kvadrat byttet til LED-lys. Ventilasjonsanlegget er byttet ut og har opptil 85 prosent gjenvinningsgrad. Kjøpesenteret har også en stor ladestasjon for elbil og et nytt flott sorteringsanlegg for avfall. I dag blir 65 prosent av alt avfallet sortert. Målet er å øke dette til 70 prosent.

06. september: 5 nye barnebiler gjøres klar til utlån. Til stor begeistring for både barn og voksne.

07. september: Only på Kvadrat blir kåret til årets Only-butikk. – Det er utrolig stas å få denne prisen, sier butikksjef Cindy Løvås.

25. september: Vi åpner nytt ammerom på Kvadrat med microbølgeovn, lekeområde og behagelige stoler.

01. oktober: Kvadrat utvider åpningstidene til kl. 21 på hverdager.

05. november: Telia Kvadrat bli kåret til årets privatforhandler under Inside Telecom-konferansen. Juryens begrunnelse: Prisen for årets privatforhandler går til en forhandler som kan vise til svært gode resultater, takket være godt lederskap og bra fokus. Juryen skriver i sin begrunnelse at forhandleren har hatt en fin trend på mobilsalget.

11. november: Nygho fra Starbucks Kvadrat vant finalen i Norge og fikk dermed æren å representerte Norge under Starbucks Emea barista championship (VM) i London.

14. november: Det var rekordlang barnevognkø på nesten 150 meter, da  utstyrs- og klesbutikken for barn, Babycare åpnet på Kvadrat.

– Når jeg hørte at køen gikk helt ned til 1. etasje ble jeg målløs. Det er over all forventning. Jeg har gåsehud, sa butikksjef på Babycare Kvadrat, Kristine Kvernstrøm, da Babycare åpnet på Kvadrat.

22. november: Dressmann XL på Kvadrat blir kåret til årets Premium Store.

28. november: Torsdag 28. november åpnet Nilson Shoes på Kvadrat. Det var en spent butikkleder som vi møtte før åpningen:

– Det blir veldig gøy å åpne Nilson Shoes. Vi får et større utvalg av merkevarer, som komplementerer nabobutikken Din Sko, sa butikksjef på Nilson Shoes og Din Sko, Helene Lie Mjånes.

29. november: Black Friday! Vi satte omsetningsrekord på 33 millioner kroner og hadde 43 000 besøkende.

05. desember: I forbindelse med julehandelen tilbydde Kvadrat i samarbeid med Ålgårds Auto As gratis hjemlevering av varer hver lørdag og søndag i desember.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22