Bolia lanserer bærekraftig kolleksjon

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
JUSTERINGER: Butikksjef på Bolia Kvadrat, Anette Pettersen, gjør noen siste justeringer før lanseringen.

Mandag 10. august lanserer Bolia sin hittil mest bærekraftige kolleksjon, inspirert av den vakre, ville og livlige skandinaviske naturen.

– Man blir så stolt av å representere Bolia. Det er så gjennomført. Hver minste detalj har en mening. Jeg blir overrasket hver gang, sier butikksjef på Bolia Kvadrat, Anette Pettersen.

Oppussing i butikken

I ti uker har Anette og hennes team pusset opp butikken på 450 kvm, og flyttet inn den nye kolleksjonen. De har både malt, dekorert, montert og plassert møbler.

– Vi er en uke forsinket i forhold til det vi pleier på grunn av korona. Det er noen småting som vil mangle under åpningen, men butikken står fint for det, sier butikksjefen.

NYTT: I 10 uker har gjengen på Bolia Kvadrat pusset opp butikken. Dette er en av rommene som står ferdig.

Mindfullness og sjelero

Den nye kolleksjonen er enda et hakk lysere i fargene enn tidligere. Jordtoner, konjakk og rosa skaper en delikat fargenyanse i de nye utstillingsrommene.

– Mange av stikkordene i den nye kolleksjonen handler om mindfullness. Det skal være en avslappet stil. Det er ingenting som er tilfeldig. Alt har en historie, sier Anette.

TRE: Bolia har fokus på tre og produkter som kan vare i generasjoner. Foto: Bolia.com

Miljøbevisst møbelindustri

I tillegg til unikt design, er materialene i kolleksjonen valgt med tanke på å sikre en bærekraftig møbelindustri. Skinnet er blant annet sporbart og inneholder ingen skadelige kjemikalier. Fjærene er kun fra dyreproduksjon, mens treet overholder EUs tømmerforordning, EUTR. Dessuten er nesten alle møblene også FSC-sertifisert.

– Jeg synes det er helt fantastisk at Bolia er opptatt av miljøet. Møblene og tekstilene skal vare i flere generasjoner, sier assisterende butikksjef hos Bolia Kvadrat, Solveig Skarbø Hogstad.

NATURMATERIALER: Møbler, tekstiler og interiør er miljøsertifisert.

Nytt atelieret

Nytt for i år er også et atelieret i butikken med vareprøver og farger. Her kan Anette og Solveig ta med kunden og skissere opp ulike løsninger.

BOLIGSTYLING: Anette og Solveig på Bolia Kvadrat gleder seg til å veilede kunder i det nye atelieret.

– Når man har et utgangspunkt i materialprøver og farger er det lettere å veilede kundene videre. Dette vil også kunne vise dem nye muligheter som de kanskje ikke har tenkt på, sier Anette.

STEIN: Nye badromsartikler i nydelig stein. Foto: Bolia.com
ULL: I den nye kolleksjonen er det ull som er en av de mest brukte stoffene. Foto: Bolia.com
NYHET: Ny spisebordgruppe i tre. Foto: Bolia.com
FARGER: Jordtoner er farger som går igjen i kolleksjonen. Foto: Bolia.com

Lyst til å se mer? Sjekk ut: www.bolia.com

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22