Åpner Norges første Individuel franchisesalong

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Da håndballkarrieren tok slutt pga en skade, måtte Camilla Fugelli finne en ny mestringsarena. Med hard jobbing og mye pågangsmot åpner hun nå sin tredje skjønnhetssalong på Kvadrat.

– Det blir kjekt å bidra til noe nytt i regionen vår. Individuel har ingen franchise salonger i Norge hittil. Kvadrat blir den første. Det er jeg utrolig stolt over, sier Camilla Fugelli, medeier og gründer i Makeup Art og Bewell Kvadrat og fortsetter:

– Jeg har jobbet i denne bransjen i 20 år og har kartlagt innholdet som kundene ønsker. Men man er alltid ydmyk. Å drive butikk krever innsats.

Pågangsmot

Som 18-åring var hun en idrettsutøver som knapt brukte sminke eller hudprodukter. Men da karrièren tok slutt, måtte Camilla Fugelli finne en helt ny bransje og mestringsarena. Med litt tilfeldighet og mye pågangsmot havnet hun i skjønnhetsbransjen. 24. oktober blir hun franchisetaker for Individuel, og drifter da til sammen 3 skjønnhetssalonger på Kvadrat.

– Det er ikke alltid man forutser hvor man havner. Plutselig går man inn i en bransje, og ser en verden man stortrives i, sier Fugelli og smiler.

Unik teknologi

Da Fugelli hørte om Indiviuel for første gang ble hun solgt. Salongen tilbydde andre apparater, produkter og tjenester enn hun hadde i salongen fra før. Hun synes også teknologien, effekten og resultatene skapte en stor troverdighet.

– Ultralydteknologien til Individuel er maskiner som de selv har utviklet. De har en super effekt på blant annet figurforming. Samtidig har de en egen produktlinje, sier Camilla og fortsetter:

– Den tradisjonelle hudpleien har flyttet inn i hjemmene. Nivået til forbrukeren har økt. Da må nivået på behandlingene også øke. Når kundene skal ha behandlinger vil de se før og etter resultater.

 

Skreddersyr behandlingene

Konseptet er utviklet for å passe alle. Skanningen brukes for å kartlegge utgangspunktet, slik vi kan avgjøre hvilken behandling kunden skal ha. Dermed skreddersys behandlingen for den enkelte, som også ligger i navnet Individuel.

– Bewell by Makeup Art og Individuel utfyller hverandre. Det blir et alternativ til kosmetisk medisin, sier Fugelli.

Travel sommer

Det var Kvadrat som tok kontakt med Camilla Fugelli, fordi de ønsket en franshietaker. Derfra gikk prosessen ganske fort. Hele sommeren har Camilla og teamet hennes jobbet for å få alt på plass til åpningen. 24. oktober blir hun veldig glad når alt er i drift.

– Det blir veldig kjekt når vi er ferdig etablert. Jeg ser frem til å jobbe med kunder og behandlinger.  Vi ønsker å skape et like godt arbeidsmiljø på Individuel som vi har på Bewell by Makeup Art. Kundene merker om det er god atmosfære. Samtidig blir det et godt team som brenner for faget. Vi skal gi resultatene kundene kommer for, sier Camilla.

– Hvilke ambisjoner har du videre?

– Jeg er ydmyk. Å starte noe nytt krever mye arbeid, men jeg ønsker at Bewell by Makeup Art også kan bli en franchise en dag. Vi er veldig glad i å ha folk med på laget, avslutter gründeren.

Fra 24. oktober finner du både Individuel og Bewell by Makeup Art ved Dressmann i 2. etasje nord.

3 svar til Åpner Norges første Individuel franchisesalong

  1. Ellen Hamre 26. oktober, 2019 den 18:41 #

    Fantastisk ! Er imponert over alt du får til!

  2. Inger Løno 22. oktober, 2019 den 08:20 #

    Lykke til, du er flink Camilla. Syns Jeg ikke Kan være med på åpningen🌹😃

  3. Bratti 16. oktober, 2019 den 10:39 #

    Fantastisk! Heier på dere❤️

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt