Mye nytt på Kvadrat

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Vi på Kvadrat er stolte av vårt nye påbygg og alt det nye og spennende du nå kan finne.
Mange nye butikker og spisesteder åpnet 11.august, og noen gamle kjente butikker åpnet i nye flotte lokaler.
Og enda mer kommer etterhvert. I disse dager jobbes det hektisk med å ferdigstille det nye utendørs arealet med lekeapparater og benker som vil skape en koselig stemning ved inngangen.
Nå starter vi også med å asfaltere hele parkeringsplassen på nytt – det vil bli veldig flott! (Asfaltering skjer på natten, så det er full drift og like mange p-plasser i åpningstiden som vanlig.)

Sabi Sushi har åpnet sin uteservering (med alle rettigheter ute/inne), og har åpent til kl. 22 mandag-lørdag og søndagsåpent fra 13-22. Du kan velge å bestille take-away, eller sitte i den nye flotte restauranten ute eller inne.

I tillegg er nå vårt nye 27 meters lange rullebånd satt i drift. Det gir deg enkelt adkomst opp til over 100 andre butikker i 2.etg og nordbygget, bl.a SkoNå, Victory One, Capone og Tell.

Vårt nye scenekjøkken, som er en formidlingsarena for mat, har vært mye i bruk. Her kan du få oppleve dyktige kokker som lager spennende mat av ferske råvarer du finner på Kvadrat. Smaksprøver vanker til kundene. Vi har bl.a. fått servert lakris-is laget på flytende nitrogen, potetpizza, minestronesuppe med en ekstra piff, og mye annet godt.

Vi mimrer litt fra en knallkjekk nattåpent med fullt hus og god stemning. Her er noen bilder fra åpningen.

Ny fasade og inngang

Ny fasade og inngang

amundsen

Amundsen Spesial er endelig kommet til våre kanter. Den er fra før av godt kjent i Haugesund-regionen. Her finner du spesialiteter innen sjokolade, kaffe, te, oljer, dressinger, marmelader og oster og mye mer. Du kan også sette deg ned og ta en god varm nybrygget kaffe.

fellesa3

Oversiktsbilde fra 2.etg. i vårt nybygg. Her ser du det flotte scenekjøkkenet, hvor Gastronomisk Institutt er i full gang med å demonstrere hvordan du lager lakris-is.

Finn Schjøll

Blomsterdekor-damene finner du nå i nyprofilert og flott blomsterbutikk som bærer navnet Finn Schjøll. Flotte, friske damer og blomster hver eneste dag 🙂 På nyåpningen var sjefen sjøl, Finn Schjøll innom for å ta en prat med kundene.

Nyåpning 006

Butikksjefen hos Amundsen Spesial sørger for at alt er tipp topp i butikken til åpningen.

Nyåpning 014

Joe & The Juice har fått en fantastisk flott juice-bar og plassering like innenfor inngangdøren.

Nyåpning 025

Sushi kokkene på Sabi Sushi lager de lekreste små bitene hvor detaljene er viktig. Her nytter det ikke å slumse i vei – perfeksjonist til fingertuppene. Hos Sabi Sushi kan du bestille take-away hver eneste dag, eller sette deg ned og nyte et godt måltid enten inne i restauranten eller i uteserveringen.

Sabi Sushi

Lekkert….

scenekjokken

Scenekjøkkenet

scenekjokken2

Scenekjøkkenet i bruk. Her er der Gastronomisk Institutt som er i full gang.

The Mail Level 2

Konsert med The Main Level. Det var en fordel å ha ørepropper på seg den kvelden. Høy lyd og svært god stemning 🙂

The Main Level

The Main Level – Backstage på Kvadrat

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt