Dette skjer under Grønne dager

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Fredag 22. mars til lørdag 23. mars har vi  «Grønne dager» på Kvadrat! Dette betyr ekstra fokus på bærekraft og miljø gjennom tilbud og aktiviteter.

Se hva som skjer:

PROGRAM:

Fredag:

Kl. 16 – 19: Mari Hult – serverer veganske smaksprøver

Vegansk kokk og matblogger, Mari Hult, lager overraskende vegansk mat, med råvarer fra butikkene på Kvadrat. Det blir smaksprøver på småretter med kjøtterstatninger og osteerstatninger fra Life, og smaksprøver på internasjonal mat med bønner og linser i hovedrollen. Du finner aktiviteten på scenekjøkkenet ved inngang C (ved Joe & the Juice og Pizzabakeren).

Kl. 10 – 20: Antikk- og bruktmarked

Kvadrat inviterer til antikk- og bruktmarked! Vi får besøk av regionens mest kjente bruktforhandlere. Det blir salg av både gammelt, antikt og brukt. Velkommen skal du være! Du finner antikk- og bruktmarkedet ved Cubus og Volt i 2. etasje i sør.

Kl. 12:30 – 18:30 Nestlé smaksprøver

Nestlé lanserer en ny vegansk serie, Hälsans Kök. De ønsker å inspirere alle til å prøver vegetarmat, og byr derfor på smaksprøver fra klokken 12:30 til 18:30.

Kl. 12 – 15 Helgø Meny smaksprøver

Hos Helgø Meny blir det demo av kortreist Como Mexico, ferske og kjempe gode tacolefser fra Sola.

Kl. 10 – 20: Nissan Leaf -bilutstilling

Ålgårds Auto AS inviterer til bilutstilling utenfor inngang C. Her stiller de ut Nissan Leafs nye modeller.

Lørdag:

Kl. 15-16: Miljøvennlige stylingtips med Lene Gravdal

Vi får besøk av stylist og foredragsholder, Lene Gravdal, som skal snakke om miljøvennlig styling i praksis, og hvordan vi kan bruke samme antrekk en rekke ganger. Du finner aktiviteten ved inngang C (ved Kitch’n).

Kl. 10 – 18: Antikk- og bruktmarked

Kvadrat inviterer til antikk- og bruktmarked! Vi får besøk av regionens mest kjente bruktforhandlere. Det blir salg av både gammelt, antikt og brukt. Velkommen skal du være! Du finner antikk- og bruktmarkedet ved Cubus og Volt i 2. etasje i sør.

Kl. 12 –  15: Mari Hult: Hvordan får du barn til å spise mer grønnsaker?

Mari Hult (vegansk kokk og matblogger) viser hvordan du får barna dine til å spise grønnsaker. Hun lager både små pannekaker med rødbeter og spinat, og grønn smoothie. Du finner aktiviteten på scenekjøkkenet ved inngang C (ved Joe & the Juice).

Kl. 12 – 17: Lær å trekke om stoler og puter

Vi får besøk av møbeltrekker fra “Puter å sånn”, Bente Emilie Hognestad, som skal vise hvordan du trekker om en rokokkostol. Hognestad syr puter, hagemøbelputer, spisebordstoler, med mer. Dersom du ønsker å bestille møbeltrekking av henne kan dette også gjøres på lørdag. Du finner aktiviteten ved inngang C (Joe & the Juice).

Kl. 12 – 17: Bygg i papp med Papperiet

Vi inviterer alle barn til å bygge i papp med Papperiet! Flere butikker på Kvadrat har donert noen av deres fineste esker til formålet. En populær aktivitet for barna, med fokus på gjenbruk og skaperglede. Aktiviteten finner du ved Kremmerhuset i 2. etasje i sør.

Kl. 12 – 15: Pippi kunstverksted

Sammen med Pippis kunstskole inviterer vi til kunstverksted med fokus på gjenbruk. Kom å lag flotte lykter ved hjelp av syltetøyglass og decoupage! Du finner kunstverkstedet ved Modern Design Frisør og Kremmerhuset i 2. etasje i sør.

Kl. 10 – 18: Nissan Leaf -bilutstilling

Ålgårds Auto AS inviterer til bilutstilling utenfor inngang C. Her stiller de ut Nissan Leafs nye modeller.

Kl. 11 – 15: Test en el-sykkel

Lørdag 23. mars inviterer G-MAX til visning og testing av el-sykler.  Du finner aktiviteten utenfor G-MAX ved inngang D.

Kl. 11:30 – 17:30 Nestlé smaksprøver

Nestlé lanserer en ny vegansk serie, Hälsans Kök. De ønsker å inspirere alle til å prøver vegetarmat, og byr derfor på smaksprøver fra klokken 11:30 til 17:30.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
14-19