Bli med på Jentebølgen 2019

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Foto: Jon Ingemundsen, Stavanger Aftenblad.

Tradisjons tro arrangeres Jentebølgen torsdag den 6. juni klokken 18:00. 

Jentebølgen Rogaland er et av Norges største mosjonsløp for jenter i alle aldre. Distansen er cirka 5 kilometer, der du kan løpe eller spasere. Løypa har målgang og start på Kvadrat. Dersom du ønsker å ta en matbit etter løpet har både Pizzabakeren, Joe & The Juice, Yummy Time, Sabi Sushi åpent til klokken 21 og McDonald’s til midnatt.

Slik melder du deg på

Deltakeravgiften er 250 kroner for voksen (+ 30 kroner lisens), 100 kroner for barn (+ 20 kroner lisens, for de som er født 2006 til 2003). Dersom du ikke har helårslisens gjennom Norges Friidrettsforbund må du ha engangslisens. Påmeldingsfristen for å være med er 24. mai klokken 17:00. Hvis man melder seg på etter denne fristen får man en etteranmeldingsgebyr på 50 kroner.

På løpsdagen kan du hente startnummer fra klokken 14:00 i startområdet. Ellers deles det ut startnummer på Kvadrat fra 4.-5. mai mellom 15:00 og 19:00.

Mange flotte premier

Det blir loddtrekning blant de beste skoleklassene som melder på mer enn 10 personer samlet, eller 100 % av alle jentene i klassen er påmeldt dersom klassen har færre enn 10 jenter. I tillegg blir det delt ut premie til den kontaktpersonen som melder på mer enn 20 personer samlet. Den bedriften, laget eller venninnegjengen med morsomste innslag i løpet blir også premiert. Det blir også loddtrekning av flotte gavekort som blir trukket på startnummer. Medalje og deltagerpose til alle som fullfører.

Pizzabakeren, Joe & The Juice, Yummy Time, McDonald’s, Sabi Sushi

Jentebølgen arrangeres av Rogaland Friidrettskrets.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21