Ønskebrønn: 29.791 kr til Barnekreftforeningen

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
BANKSJEKK: Leder i Barnekreftforeningen Rogaland, Kenneth Kitler, mottar sjekken fra senterleder Renate Hjørnevik.

Barnekreftforeningen Rogaland mottok en sjekk på 29 791 kroner fra ønskebrønnen på Kvadrat.

Fontenen ved rulletrappene i 1. etasje i sørbygget har i mange år blitt brukt som ønskebrønn for våre kunder. Alle pengene som blir kastet i brønnen går til veldedige formål. I år gikk pengene til Barnekreftforeningen Rogaland.

– Tusen takk. Dette er helt fantastisk. Det viser at det er en stor giverglede blant folk, sier leder og foreldrekontakt i Barnekreftforeningen Rogaland, Kenneth Kitler.

Flere prosjekter

– Hva skal dere bruke pengene til?

– Vi kommer til å fordele pengene mellom de ulike prosjektene vi holder på med, sier Kitler og fortsetter:

Noen av prosjektene vi holder på med er «Ferie med mening», seneffekt leir og barnehage. Barnehage er nytt for i år. Dette er et tilbud for de barna som ikke kan gå i vanlig barnehage på grunn av smittefare, og som faller utenfor opplæringsloven, sier Kitler.

Støttespiller for barn og unge

MYNT: Senterleder Renate Hjørnevik leverer mynten fra ønskebrønnen til Sparebank 1 SR-Bank.

Barnekreftforeningen jobber med å gjøre livet enklere for familier med kreftsyke barn og dem som har mistet barn i kreft. Foreningens mål er å bedre barnas behandlingstid, tilrettelegge forholdene for foreldre og familier, og samarbeide med leger og pleiepersonell. Alle innsamlede midler går direkte til de som er rammet i form av trivsel tiltak på sykehus, turer og arrangementer. Foreningen blir drevet av frivillige som har eller har hatt barn med kreft.

Det er ikke noe som er mer ufattelig og sårt enn at barn blir alvorlig syke. Kreft rammer ikke bare den som blir syk, men hele familien og pårørende. Barnekreftforeningen er en aktiv støttespiller som gjør utrolig mye bra for barn og unge som rammes, og de som rammes sammen med dem. Barnekreftforeningen er en sak vi synes det er fint å kunne støtte opp under, sier senterleder på Kvadrat, Renate Hjørnevik.

Fra brønn til konto

I løpet av ett år samler ønskebrønnen inn flere bøtter med mynt. Myntene har en lang reise fra brønn til konto. De skal plukkes, tørkes, transporteres og telles. En stor takk til Sparebank 1 SR-Bank Sandnes som har vært behjelpelige med dette, og som har sponset arbeidet med tellingen.

Vi er veldig glad for å kunne viderebringe midlene fra ønskebrønnen i samarbeid med SR-Bank. Jeg vil takke alle besøkende som har bidratt, vi setter stor pris på engasjementet, sier Hjørnevik.

OPPGRADERT: Ønskebrønnen ble oppgradert i 2018, og sto ferdig i februar 2019.
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt