Skal du gifte deg i år?

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Det begynner å lukte vår og sommer, og for mange er dette høysesong for å gifte seg. Er du en av de som skal stå brud i år? Her er Nikitafrisørens huskeliste til drømmefrisyren og hvordan du bør forberede deg til den store dagen.

Lag en collage/utklippshefte på frisyrer du liker og kunne tenke deg
Frisører liker bilder. Det kan ofte være vanskelig å forklare akkurat hva man tenker, og da vil bilder gjøre kommunikasjonen/forståelsen av hva du tenker mye lettere. Ta gjerne også med bilder av kjolen, blomster, bord-dekorasjoner, pynt o.l, slik at frisøren kan få en ide om hvilken smak du har og hvilken stil du ønsker bryllupet skal ha.

NH_Brud_Hvordan_velge_frisør8-893x433

Vær tidlig ute med å booke prøvetime hos din frisør
Prøvetimen bør du ha senest 1 måned før selve bryllupsdagen, helst litt før om man har mulighet til det. Ved å ha en tidlig prøvetime har vi god tid til å planlegge hvordan frisyren skal være, komme med innspill og tilpasse frisyren til din ansiktsform og hårtype. Vi vil også gi deg råd om hvordan du skal ta vare på håret frem til den store dagen, og vi få kartlagt om håret trenger en stuss eller om det evt skal farges i forkant. Skal håret farges eller stripes i forkant, anbefaler vi alltid å gjøre dette 2 uker i forkant av bryllupsdagen. Dette er fordi det ofte tar et par uker før man venner seg til et nyfarget hår og en ny frisyre. Det er viktig å føle seg vel på den store dagen og fargen ser også mer naturlig ut etter et par uker.

NH_Brud_Hvordan_velge_frisør2-893x433

Brudesminke
Nikitafrisøren kan også tilby å legge sminke. Dette må avtales på forhånd. Hør med din frisør når du er på prøvetime, så setter dere av ekstra tid på bryllupsdagen til dette.

Farging/forming av vipper og bryn
Bryllupsdagen er ofte en dag fylt med mange gledes tårer og dette kan gå hardt utover mascaraen. Ved å farge øyenvippene i forkant vil du få et mørkere grunnlag som gir deg et fyldigere og tettere resultat når du legger på mascara, og skulle den vannfaste mascaraen svikte har du fortsatt et mørk utgangspunkt i bunn. Vi tilbyr også farging/forming av bryn om man også ønsker dette. Vi anbefaler å gjøre denne behandlingen ca. 1 uke før bryllupsdagen og vi kan sette opp en time til dette når du er på prøvetime. Lese mer om disse behandlingene her.

NH_Brud_Hvordan_velge_frisør9-893x433

Lurt å ha med seg i vesken:
Lipliner/leppestift og lipgloss – dette kysses bort i løpet av dagen.
Kajal/eyeline – denne kan fort bli vasket bort av en tåre eller to.
Blotpaper – dette er et papir som tar bort overflødig olje fra huden uten å ødelegge sminken. Denne kan du også bruke på mannen din før dere tar bilder, slik at han ikke er blank på nesa.
Et translucent pudder for å pudre nese og andre områder i løpet av dagen.
Bobby pins/hårnåler i tilfelle en hårlokk løsner.
Hårspray i reisestørrelse for å friske opp holdet i frisyren i løpet av dagen.

TIPS: Dette er også en fin oppgave for forloveren.

Vær ute i god tid med bestilling av time til forlover eller andre i brudefølget. Det er hyggelig å bli stylet flere sammen. Her kan også forloveren få gode tips fra frisøren på hvordan hun/han kan være behjelpelig med å opprettholde frisyren din i løpet av dagen/kvelden.

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22