Nikita feirer 30 år!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Det hele startet i 1984 i en frisørsalong på Tverlandet utenfor Bodø. Der jobbet Inger Ellen Nicolaisen som ryddehjelp hos mannen sin. Inger Ellen nøyde seg ikke med en salong, og startet raskt flere salonger i området. På samme tid herjet Elton Johns superhit “Nikita” på radiostasjonene i Norge, og han regnes dermed som gudfar for det som i dag viser seg å ha blitt Nordens største ledende frisørkjede med over 100 salonger i Norge og Sverige.

Fra den første salongen i 1984, har Inger Ellen Nicolaisen fortsatt å åpne frisørsalonger med å gi blaffen i janteloven, og bruke et enormt pågangsmot, entusiasme og lidenskap for å bygge mennesker for å nå målene sine!

Inger Ellens livsmotto inspirerer med å ha tatt Henry Ford sitt valgspråk til sitt eget: “Hvis du tror du kan klare det, eller tror du ikke kan klare det – så har du helt rett!”

Entusiasme og pågangsmot
Inger Ellen har usnobbete og frittalende lederstil og en egen evne til å inspirere og motivere som er helt unik. Hun har gått foran å vist vei, og har vunnet en rekke utmerkelser og priser for sitt lederskap, blant annet Entrepeneur of the year og Kunsten å lede. Hun har også vært Årets forretningskvinne i Norge.

I 2004 deltok hun som den kvinnelige utgaven av Donald Trumph i den norske versjonen av The Apperentice: Kandidaten.

Eventyret fotsetter
Nikita Hair vokser videre og vår visjon står fast: vi ønsker at alle vil til Nikita Hair! Vi jobber utrettelig med fokus på gode kundeopplevelser og faglig dyktige Nikitafrisører som lever etter våre verdier og er moderne, oppmerksom, vennlig, entusiastisk, uformell og profesjonell!

A4_NH_30_Bursdagsfest A4_NH_30_hårkur_bursdagsfest

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22