Hva er ditt nyttårsforsett?

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Nikita foreslår at du gir håret ditt oftere hårkur! Vinteren kan være en tøff tid for håret. Kulden tærer på håret og det trenger ekstra fuktighet på lik linje som huden i vintermånedene. Huden fornyer seg hele tiden, men det gjør dessverre ikke håret vårt. Det vokser ut nytt hår hele tiden, men lengdene du allerede har, fornyer seg ikke og trenger jevnlig påfyll av fuktighet. Se våre beste tips til en sunn start på håret! Happy New Hair!
Sik får du en sunn start på håret:

1) Mange bruker varmeverktøy som føner, krølltang eller glattejern nesten daglig, og dette bidrar også til slitasje og uttørking av håret. Da er det viktig å bruke varmebeskyttende spray eller krem i forkant av stylingen, for å bevare hårets naturlige fuktighet.

2)Om du er en av de som ikke har «tid» til å kure håret hjemme jevnlig med en langtids virkende hårkur, da finnes det råd.

Neste gang du besøker Nikita, unn deg en god hårkur med hodebunnsmassasje. Det er godt for både håret og deg.
Spør din Nikitafrisør om hvilken hårkur som passer best til ditt hår. Det finnes hårkurer med en kort virketid mellom 2-3 min, som du fint kan bruke hjemme.

Nikita frisøren anbefaler:
Sebastian Hydre Deep Moisturizing Treatment (1) eller Sebastian Penetrait Masque (2).
Eller du kan velge en leave-in kur som ikke skal skylles ut. Nikitafrisøren anbefaler: Alterna Caviar Repair Protein Creme (3), Kérastase Elixir Ultime Créme Fine (4) eller
Kérastase Ciment Termique Topseal (5).

Hårkur_happy_new_hair_hårkurer-893x432

, , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt