Gi deg selv grått hår!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

De siste årene har pastelltoner vært trendy om våren, men i år er trenden grått eller blondt hår med kalde undertoner.
Hvem kler grått hår?

NH_følg_moten_få_grått_hår_ingress-930x451

Charlotta Raiat, Nikita Hair Gävle

«Grannyhair» er blitt et velkjent synonym for denne trenden og det er en kul og edgy stil for de som tør å skille seg ut. For at grått hår skal være kult, krever det en helhetlig stil. Du bør kompensere med farge i make up, på leppene og i klær for ikke å bli en «grå mus», men en kul chick. Stylingen på håret er også viktig.

Kler du kalde farger, da kler du også grått
Har du en gjennomført personlig tøff stil, da kan du kle grått hår
Grå farge må vedlikeholdes. Går du jevnlig til frisøren, da kan du velge grått hår
Svart/mørkt eller veldig farget hår er vanskelig å få grått

Fargeprosessen

For å få en vellykket gråfarge, må alle rød/oransje og gylne pigmenter fjernes. Det betyr at håret må blekes nesten hvitt. Deretter farger vi over med en annen farge med kalde undertoner. Dette er en enkel sak for Nikitafrisøren, men vi anbefaler ikke å forsøke seg på dette selv hjemme.

Dersom du har en veldig mørk hårfarge eller har fargebehandlet håret ditt lenge, vil håret ditt kreve flere runder med bleking for å fjerne alle de varme pigmentene. Jo mørkere hår du har eller jo lenger du har farget håret ditt, vil dermed avgjøre hvor mye behandlingen sliter på håret.

NH_følg_moten_få_grått_hår-447x447

Emma Nilsson, Nikita Hair Trelleborg

Vedlikehold
Det er viktig å følge opp med gode kurbehandlinger både hos frisøren og hjemme. Vi anbefaler en keratinkur som er gjenoppbyggende. Redken Extreme Strength Builder (1) hårkur er et godt alternativ. Gråfargen kan vedlikeholdes hjemme ved å bruke blå/sølv sjampo eller fargebevarende balsam. Våre favoritter er Wella SP Silver Blond (2) eller Redken Blond Idol Conditioner Violet (3).

NH_følg_moten_få_grått_hår_produkter-893x433

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22