Tulipanens dag!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Overrask din kjære, venn eller kollega med en herlig frisk bukett tulipaner. Fredag 16. januar feires tulipanens dag, og vi sørger for at du kan fråtse i knitrende ferske, og ikke minst miljøvennlig produserte tulipaner, i alle våre butikker.

Sin egen dag
Tulipanen er en så ettertraktet blomst, at når vi endelig kan starte tulipansesongen for fullt, feirer vi dette med å gi tulipanen en egen spesiell dag. I år er dagen fredag 16. januar, og med denne dagen markerer vi at tulipansesongen offisielt er åpnet. Over hele landet vil det bugne av tulipaner i alle Mester Grønns butikker.

tulipaner.jpg;w;631;h;944

Uten utslipp av ny CO2
Tulipanene til Jørgen Karlsen er produsert uten utslipp av ny CO2 til atmosfæren. Veksthuset er oppvarmet på biovarme som produseres av returflis, og gartneriet har et spesielt lavt energiforbruk pr. tulipan. Blader og løk blir kompostert og går tilbake til kretsløpet i naturen.

Kortreist og vanntrukken
Norskproduserte tulipaner har kort reisevei fra produsent til forbruker. Dette sparer energi og gir kunden duggfriske tulipaner. I tillegg til at tulipanene produseres miljøvennlig, leverer Jørgen Karsen alle tulipanene på vann til Mester Grønns butikker. Dette resulterer i friske fine tulipaner av god kvalitet som etter de er pakket ut av papiret, kan settes rett i vasen. Tulipaner på vann har også lengre holdbarhet og vil derfor blomstre lengere hjemme hos deg.

Tekst: mestergronn.no

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21