Slik får du lenger holdbarhet på blomsterbuketten

Foto: Mester Grønn

Blomster er midtpunktet på ethvert festbord. Fram mot 17. mai finner du et stort utvalg lekre buketter og et bugnende blomstertorg. Hos Mestergrønn har avskårne blomster 5 dagers garanti. Derfor kan du fint handle 17. mai blomstene i god tid. Da rekker de også å springe litt så de er på sitt vakreste til festen.

Tips for lenger holdbarhet på 17. mai-buketten
• Gjør klar en ren vase med kaldt vann og holdbarhetsmiddelet som følger med.
• Om buketten er skråsnittet, setter du den rett i vasen. Er ikke blomstene snittet, må du snitte de på skrått et par centimeter med en snittekniv, aldri saks eller brødkniv. Dette fordi snittet skal være så rent som mulig.
• Blomster skal stå i rent vann, fjern blader som kommer i vannet. Etterfyll eller skift til rent vann jevnlig
• Buketten kan gjerne settes kjølig om natten, for å forlenge holdbarheten (ikke kaldere en 4 grader).

Skap gjerne litt god stemning utendørs også. Ute kan du benytte potteroser, pelargonia, margeritter, lobelia og lavendel både i potter og balkongkasser. Passer det bedre med blomster i helt andre farger hjemme hos deg, så la flagg og silkebånd i nasjonalfarger skape 17. mai stemningen. Husk at du må vannet uteplantene dine jevnlig for å få lengst mulig levetid. Selv om det regner av og til, vil vind og tørt vær bidra til at det fort tørker opp i små potter og balkongkasser.

På Kvadrat finner du ferske blomster både hos Floriss og Mester Grønn. Floriss ligger like innenfor hovedinngang C og Mester Grønn ligger like innenfor inngang E ved Vinmopolet og McDonald’s.

Vi tilbyr også gratis hjemkjøring – se her hvordan du kan benytte deg av den!

Et flagg og et bånd og vips har du 17.mai fargene på plass ute også. Foto: Mester Grønn

God 17.mai feiring!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21