Blomstrende påske!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Påsken nærmer seg med stormskritt, og gule blomster gir påskestemning på 1-2-3, enten du er hjemme eller på hytta. Mester Grønn Kvadrat viser deg hvordan. Scroll ned for å bli inspirert!

 


Så lite skal det til for å sette litt påskepreg på stuebordet.

 


Pynt gjerne også med andre farger enn gult og lilla

 

Det er ikke så mye som skal til. Med gule blomster, noen greiner og litt enkel påskepynt, så har du skapt den rette påskestemningen. Narciss, eller påskeliljer som de fleste kaller dem, er meget populære til denne sesongen. De finnes både som løkplanter og i bunt, og er flotte både ute og inne. Narciss kan takle ned til -5 grader, og den er blant de tidligste plantene vi kan sette ut om våren.  Viola er en annen plante som godt kan tåle vårens skiftende temperaturer. Fyll vasene med gule tulipaner, ranunkler, roser, narciss eller vakre påskebuketter. Begynner blomstene å bli slitne i slutten av påsken, kan du forlenge levetiden ved å kutte stilkene korte og sette i små vaser. Vårlige greiner er lekre med hengende påskepynt. Spe på med en rufsete påskekylling eller koselig påskehare, så er det bare å ønske påsken velkommen!

 

 


Gule stemorsblomster gjør seg godt til påsken – og resten av våren!

 


Ingen påske uten påskeharen!

 


At så lite kan gjøre så mye – det er enkelt å sette påskestemningen.

 

 

Trenger du mer inspirasjon, så ta turen innom Mester Grønn Kvadrat. Du finner dem i 1A Nord, samme plan som Vinmonopolet og Mc Donalds.

, , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21