Vinn antrekk og styling hos Masai

Hege, butikkleder for Masai på Kvadrat, ønsker å gi bort et gavekort (1500,-) til en heldig dame som trenger nytt juleantrekk. Dette være seg til julebord, juleselskap, julaften eller andre festlige anledninger som oppstår i desember. Hun hjelper selvfølgelig også til med styling, og hos Masai er det enkelt å mikse og matche i både fasonger, mønster og farger.


Hege gleder seg til å møte den heldige kvinnen og hjelpe henne med jule-stylingen.

 

Kjenner du noen som trenger nytt antrekk til julen? Eller er det kanskje deg selv? Legg igjen en kommentar på Facebook så er du med i trekningen.

 

Hvilken fasong er du?
Det unike for Masai er at vi har hele seks ulike fasonger på overdelene våre, noe som gjør at de fleste kvinner, uansett figur vil finne plagg hos oss som sitter pent. Klærne finnes i størrelse S-XXL (tilsvarende 36-46)
Hvilken fasong er du?

Fitted
Den smaleste og mest innsvingte av våre shaper. Passer for kvinner med liten byste som ønsker å fremheve midjen. Denne fasongen passer også godt for de som har såkalt eplefasong da det er flatterende å «skape» en midje og således balansere underkroppen.

Shaped
Denne fasongen er også innsvingt, men har mer vidde over bysten enn «fitted». Passer for proporsjonerte kvinner med større byste. (Timeglass)

A-shape
Dette er vår mest populære fasong. Denne modellen er nokså smal over skuldre og bryst, og skrår utover hoften rett fra skulderen.Passer for kvinner med bredere hofter enn skuldre, men er også populær blant de som liker litt vidde over mage og hofter.

Bias
Her er stoffet klippet på skrå av vev-retningen. Dette gir plaggene et fint fall og naturlig stretch, noe som gjør at plagget følger figuren og skaper en feminin silhuett. Denne fasongen er flatterende på de fleste kroppstyper.

Oversize
Romslige og løstsittende plagg som er behagelig å ha på. Kledelig på de høye og slanke, men mange velger en oversize to størrelser mindre enn det man vanligvis bruker.

Straight
Er som navnet tilsier en rett fasong som er løstsittende. Passer for kvinner som foretrekker løstsittende plagg, og ikke ønsker å vise figur.

Butikken finner du i 1A, NORD. Samme plan som Vinmonopolet og McDonalds. Benytt inngang E for korteste vei

 

 

 

, ,

5 svar til Vinn antrekk og styling hos Masai

 1. 21. november, 2017 - Kari #

  Takk til dere på Masay på kvadrat. Tusen takk for god visning av klær og gevinst. 😊

 2. 20. november, 2017 - Mary Bomann #

  Kanskje Masai er svaret når midjen legger seg ut!

 3. 17. november, 2017 - Charlotte #

  Ja min mamma kunne trengt noe nytt til Jul. Hun spanderer lite på seg selv og går igjen i det samme jul etter jul….
  💗

 4. 16. november, 2017 - Kjellaug Hjelm #

  Ja takk det hadde vært kjekt må ha st 38/40 i. St .

  • 16. november, 2017 - Kjellaug Herringbotn #

   Ja takk det hadde vært flott. Kommer gjerne innom igjen . Flotte klær og veldig god service

Legg igjen en kommentar

Kommenter uten Facebook

MENY