Trenden innen hudbehandling som øker mest – Kjemisk peeling!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Ved Makeup Art ser vi et skifte i etterspørsel fra tradisjonell hudpleie til fokus på behandlinger som gir varige og synlige resultater, og helst på kort tid.  Og da er de ikke så rart at kjemisk peeling står øverst på lista over etterspurte hudbehandlinger! Disse peelingene kan nemlig gi svært gode resultater på rynker, fregner, pigmentflekker, arr, akne og ujevn hudfarge og struktur. I USA har man opplevd en økning på 25% i antall utførte behandlinger fra tidligere år, og den økende trenden er definitivt på vei inn i Norge.
Vi på Makeup Art ønsker å tilby det beste og mest virkningsfulle innenfor hudpleie, og har derfor spesialisert oss på behandlinger med kjemiske peelinger. Vi tilbyr derfor en rekke ulike peelinger som har ulike egenskaper og kan derfor skreddersy behandlingen etter hvilke resultater den enkelte kunde ønsker oppnå. Med Rogalands største utvalg av peelinger fra anerkjente og ledende produsenter som Environ, PCA skin, Sesderma og Skin Tech, har vi peelinger for ethvert behov!

Så hva er egentlig kjemisk peeling?
Kjemisk peeling er en av de tryggeste og mest effektive måtene å forbedre huden på. Felles for de kjemisk peelingene er at de inneholder hudvennlige syrer som fjerner de øvre lagene i huden. Dette får huden til å produsere nye hudlag som erstatter det som er fjernet. Denne fornyelsen resulterer i hud med færre imperfeksjoner og skader, og med mer kollagen og elastin. Det finnes også ulike grader av kjemiske peelinger, fra milde peelinger som jobber mer i overflaten og har minimalt eller ingen avflassing av huden etter behandlingen, til dype peelinger som har som formål å fjerne dypere rynker og som derfor gjerne har en lengere regenereringsprosess etter behandlingen. Sistnevnte kan ha 1-2 uker såkalt nedetid etter behandlingen. I tillegg til at de ulike peelingene inneholder ulike syrer som basis virkestoff, er de ofte kombinert med andre virkestoffer for å forsterke effekten av peelingene. Her vil uansett Makeup Arts hudterapeuter kunne anbefale en spesifikk peeling etter hva du ønsker å oppnå med behandlingen.

Hva kan kjemisk peeling hjelpe mot?
Kjemisk peeling kan være et godt alternativ for deg som generelt ønsker en glattere, friskere og yngre hud. Mer spesifikt kan Makeup Art sine kjemisk peelinger forbedre huden på følgende områder:

• Gi en friskere, glødende hud med yngre look
• Redusere fine linjer og rynker
• Redusere store porer
• Redusere fregner, leverflekker, aldersflekker og arr
• Gi jevnere hudtone og pigmentering
• Redusere forekomsten av akne
• Gi mer substans til tynn hud
• Forbedre effekten og penetreringen av dine hudprodukter, siden døde hudceller fjernes

For å oppnå enda bedre totaleffekt kan behandlingen gjentas, og enkelte av peelingene er basert gjennomføring av flere behandlinger som en del av peelingprogrammet. Tiden som bør gå mellom peelingene vil igjen avhenge av type peeling og om du har valgt en «light» eller «medium» peel. De mildeste peelingene kan gjentas med ca 2 ukers mellomrom. Nedenfor er noen eksempler på før- og etterbilder fra våre utvalgte peelingprodusenter.

 

* Resultater er individuelle og vil variere med type peeling

Hvem kan bestille behandling med kjemisk peeling?
Mange av peelingene passer de fleste som generelt ønsker en hudforbedring. Men er du syk, har en aktiv hudinfeksjon eller cystisk akne, eller er gravid eller ammende, bør du utsette behandlingen din.

Hvordan utføres kjemisk peeling?
I forkant kan det være en fordel å ha gjennomført en gratis og uforpliktende konsultasjon hos en av Makeup Arts hudterapeuter for å kartlegge hvilke peeling som passer best for deg. Om du sliter med solskader, akne, rynker eller annet, så vil en forsøke å finne den beste peelingen for deg.
På selve behandlingsdagen er det en fordel om du møter uten sminke, slik at terapeuten kan gå i gang med en innledende ansiktsrens. Behandlingen tar totalt ca 15-30 minutter. Når huden er renset, vil peelingmaterialet pensles på de områder som skal behandles. Du kan oppleve en varm følelse og lett prikking på disse områdene når materialet fornyer huden, men man skal normalt ikke oppleve noe ubehag utover dette. Etter noen minutter vil terapeuten påføre en nærenende krem og solfaktor før behandlingen avsluttes. Teraputen vil videre instuere deg om hvordan du skal pleie huden din fremover for et optimalt resultat. Det er også særlig viktig å unngå direkte soling i første tiden etter peelingen og bruke solfaktor.

Hva koster en behandling med kjemisk peeling hos Makeup Art?
Prisen avhenger av type peeling, men starter fra kr 990,- opp til kr 2.990,-

Hvor finner jeg mer informasjon og hvor kan jeg bestille?
Du finner mer informasjon om de ulike peelingene og priser på Makeup Art sine nettsider, hvor du også kan bestille time online:

MEDISINSKE PEELINGER

Du kan også laste ned Makeup Art sin peelingmeny i PDF format (2 sider) på denne linken:
http://makeup-art.no/files/peelingmeny_makeupart.pdf

Kontakt oss gjerne på Makeup Art på tlf 45 00 00 87, eller dropp innom oss for en prat i 2.etasje på Kvadrat – Så kan vi snakke om hvilken peeling behandling som er riktig for deg og dine behov 

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21