Makeup med attitude!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

The Balm er en internasjonal favoritt for både makeup-artister, moteblader og kjendiser. Produktene har høy kvalitet og kjennetegnes av The Balm sine stilige forpakninger, friske farger og fine detaljer. De er også helt frie for parabener. På Kvadrat finner du merket hos Makeup Art.

249,- Makeup Art

Mary-Lou Manizer
En highlighter som også kan brukes som øyenskygge, shimmer og en all-over-finish. Den reflekterer lyset slik at huden ser plettfri og ung ut. Legg den på øyelokkene for et flott blikk eller sveip den over kinnbena  for et sexy glød. Mary-Lou Manizer kan også brukes over hele ansiktet som en siste touch.

 

 

379,- Makeup Art

Nude Tude
12 fantastiske øyeskygger på en palett med øyeskyggekost. De er silkemyke og glir lett på øyelokket og går fra lyse highlightere til kraftigere og mørkere farger. “Nude Tude allows you to dramatically dress up your eyes (if nothing else)!”

 

 

715,- (vol 2), 715 (vol 3) Makeup Art

Shady lady
 Disse shimmer øyeskyggene lyser opp din øyenfarge og setter deg i fokus. “Whether you’re feeling the innocent ingenue or the femme fatale, there’s a shadyLady calling your name!”

,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22