Missoni og Lindex for brystkreftforskning!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Lindex har gått sammen med det verdenskjente italienske motehuset Missoni for å støtte brystkreftforskningen og årets Rosa Sløyfe-aksjon.

Armbåndet lanseres 1.oktober som en del av den rosa måneden og koster 100 kroner.

Unik kolleksjon
Det spesielle samarbeidet har resultert i en unik kolleksjon bestående av dameklær, undertøy, accessoirer og barneklær. Kolleksjonen er ikledd en fresh og moderne følelse, og Missonis karakteristiske mønstre og design trer tydelig frem i hvert produkt. 10 % av salget vil gå til kampen mot brystkreft og årets Rosa Sløyfe-aksjon. Kolleksjonen slippes 25. september og vil selges i alle Lindex-butikker i Norden, Mellom-Europa og på www.lindex.com. I tillegg vil det lanseres et rosa armbånd hvor 50% av inntektene går til forskningen av brystkreft og som lanseres 1.oktober som en del av den rosa måneden.

Verdensberømt motehus
Det italienske motehuset og luksusmerket Missoni er verdensberømt for sin unike design og sine fargerike mønstre, og har fått ikonstatus verden rundt nettopp på grunn av sitt karakteristiske Missoni-mønster. Selskapet, som ble etablert i 1953, har vært ledet av generasjoner av kvinner fra Missoni-familien, og, som Lindex, feirer det kvinner.

“Målet vårt med samarbeidet med Missoni, var å gi kundene våre tilgang på et av verdens viktigste merker. Missoni er beundret, ikke bare for sin unike og vakre design med karakteristiske mønstre, men også for den feminine elegansen som Missoni alltid lykkes i å levere”, forteller Lea Rytz Goldman, Director Design & Purchase hos Lindex.

Engasjement for brystkreftforskning
“Samarbeidet med Lindex har gitt oss en unik mulighet til å bringe rimelig design til alle kvinner, og samtidig til å gi noe tilbake, gjennom en verdensomspennende oppmerksomhet på brystkreft. Vi er imponert av Lindex’s lange engasjement for brystkreftforskning, som selskapet har støttet i mange år. Missoni har lagt merke til dette, og mener at dette er en ideell anledning for å støtte denne saken, som er så viktig for kvinner. Det humanitære aspektet fikk oss med på dette prosjektet. Jeg mener at alle individer og organisasjoner fortjener anerkjennelse for engasjementet og innsatsen de legger i kampen mot brystkreft”, sier Angela Missoni.

Tekst og bilder: www.lindex.com

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21