Lindex lanserer interiørkolleksjon til barnerommet

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Lindex sitt populære babysortiment utvides nå til å inkludere «Lindex Baby Home» – en leken interiørkolleksjon til barnerommet.

Babysortimentets populære fargeskalaer og mønstre er blant annet brukt på sengetøy, håndklær og oppbevaringskurver. Akkurat som det øvrige babysortimentet er interiørproduktene laget av økologisk bomull og resirkulert polyester, og bomullsproduktene er alltid GOTS-sertifisert.

«Lindex Baby Home er en velkommen utvidelse av babysortimentet vårt, og akkurat som babyplaggene, er interiørkolleksjonen laget av økologisk bomull og resirkulert polyester. Alle bomullsproduktene er GOTS-sertifisert. Vår Baby Home-kolleksjon har den samme nydelige fargeskalaen og det samme mønsterbildet som babyplaggene våre, noe som kundene våre setter stor pris på», sier Inger Lundqvist, Design and Purchasing Manager for barn på Lindex.

Både interiørkolleksjonen og babyplaggene er designet basert på to forskjellige unisex-konsepter. Colour Pops og Soft Nature, hvor Soft Nature har et tydelig skandinavisk uttrykk med dempet fargespekter og detaljerte mønstre, og Colour Pops har et lekent uttrykk med fargerike og grafiske mønstre.

«Vi ønsker å tilby kundene våre tidløse produkter som kan gå i arv fra barn til barn. Med Lindex Baby Home håper vi å inspirere kundene våre med et uttrykk som skiller seg ut og bekrefter fargegleden», sier Inger Lundqvist.

Lindex Baby Home er tilgjengelig hos Lindex Kvadrat fra og med den 30. januar.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt