Lexington – kvalitetsprodukter som varer år etter år

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Butikksjef Camilla Guzman (til høyre) og Nicolas Lone

Lexington Company ble etablert i Sverige i 1997, og tilbyr et livsstilskonsept med inspirasjon fra den amerikanske østkysten. Butikken er nok mest kjent for sine eksklusive og tidløse håndkleder og sengetøy, men her finner du også andre produkter for å skape et hyggelig hjem samt stilfulle klær til han og henne.

Utvalget til Lexington er inspirert av den typiske New England stilen og følger tradisjonene fra den amerikanske østkysten med førsteklasses håndverk. Salget i Stavanger startet fra en seilbåt.

Sengetøyene våre har lenge vært kjent blant de som ønsker seg produkter som varer år etter år. Flere av våre kunder forteller at de i årene før vi åpnet fysisk butikk i Stavanger kjøpte produkter fra en seilbåt som kom inn til byen, forteller butikksjef Camilla Guzman.

I 2013 åpnet Lexington butikk i Stavanger sentrum og i år flyttet de butikken fra sentrum til Kvadrat.

– Det er jo på Kvadrat det skjer! Vi var klare for et nytt kapittel og visste at Kvadrat var dyktige på å drive senter. Vi er veldig glade for at vi fikk bli en del av Kvadrat-familien. Det kommer mye folk innom butikken vår på Kvadrat, men det er fortsatt viktig for oss å ta oss god tid til hver kunde, fortsetter Guzman.

Camilla beskriver den største forskjellen fra å være en sentrumsbutikk til å være plassert i et kjøpesenter som at de nå føler seg som en del av et større samfunn.

Produsert i Europa under verdige forhold
Lexington introduserer 4 kolleksjoner hvert år, hvor de følger trender og farger fra moteverden. Kolleksjonene er klassiske og klærne skal ha en god passform. Lexington sine produkter kjennetegnes av høy kvalitet i materiale og utførelse. De aller fleste produktene produseres i Portugal, og alle involverte skal jobbe under gode forhold.

Jeg føler meg heldig som kan selge så flotte varer med god samvittighet, avslutter Camilla.


Du finner Lexington ved Dressmann og Geddon Male i 2. etasje i nord. Benytt inngang E ved – McDonald’s for korteste vei til butikken.

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22