Lekre håndkle fra Lexington

Structured Terry Towel:

Lexington er kjent for sine myke håndklær som holder år etter år. Det enkle og stilfulle designet setter prikken over i-en på et baderom, og nye håndklær kan virkelig være med på å forme badet til sin helhet og sette et personlig preg. Den siste tiden har Lexington utvidet håndklesortimentet og har hele 58 ulike farger å tilby og er stolt over å ha senterets og kanskje regionens største håndkleutvalg. Hos Lexington finnes alt fra de sprekeste farger til de mer nøytrale i ulike kvaliteter.

Håndklærne er OEKO-TEX®- sertifisert, som vil si at de er trygge tekstiler. Denne sertifiseringen gir en garanti for at produktet er testet for innhold av ulike skadelige stoffer som eksempelvis fenoler. Håndklærne inneholder dermed ikke allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer, og er produsert under etiske forhold i Portugal.

Håndkleutvalget er fordelt i Original Towels, Original Towels Striped, Hotel Towels og Structured Towels.

De tradisjonelle myke, tykke og absorberende Original Towels i ensfarget og stripete er de klassiske gode Lexington håndklærne som kommer i alle regnbuens farger og er laget av 100% kammet bomull.

Hotell håndklærne finns i syv ulike farger og er fra vår Hotell-kolleksjon, som gir en særdeles luksuriøs følelse. Den deilige og utrolig myke bomulls-frottéen er perfekte for å skape den ultimate SPA-følelsen, eller om en bare ønsker litt ekstra luksus i hverdagen. 

Structured Terry Towel er det nyeste tilskuddet av kvaliteter til håndkle-familien, og er en blanding av bomull og TENCEL™ lyocell fiber i strukturvevd frotté med en brettet, diagonalvevd kant. TENCEL er en slitesterk, men myk og lett fiber som absorberer vann enda bedre enn bomull. Materialet er ikke bare av høy kvalitet, men et av de mest miljøvennlige materialene som brukes nå til dags. Materialet utvinnes av bærekraftig skogdrift, kan resirkuleres og er 100% nedbrytbart. Med andre ord et veldig godt valg for deg og miljøet.

Enten du liker tykke eller tynne håndkle, kan du ganske sikkert finne dem hos Lexington. Et flott håndkle er også supert gavetips.

Du finner Lexington i 2.etg like i nærheten av Foodcourten, og ved siden av Bjørklund.

Hotel Towels:
Original Towels:
Original Towels Striped:
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22