Levi’s Store åpner på Kvadrat!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Torsdag 6.desember åpner Levi’s Store på Kvadrat! Butikken tilbyr et brett sortiment både for menn og kvinner. Her finner du alt fra skinny og smale passformer til rette modeller med smalere ben og selvfølgelig originale Levi’s® 501. Klassiske jeansskjorter, jeansjakker og t-skjorter finnes selvfølgelig også i den nye butikken. For kvinner tilbyr Levi’s Store også et spennende sortiment av overdeler, et omfattende tilbud av Levi’s® Curve ID – et helt unikt måltilpasset system for kvinner som tillater alle kvinner å finne sin perfekt passform (les mer under bildet).

Levi’s® Curve ID måltilpasset system

Til forskjell fra andre jeansmerker bruker, Levi’s® Curve ID et unikt, måltilpasset system som fokuserer på kvinnens form och proposjoner, ikke hennes størrelser. Levi’s® designers studerte kroppskanningsbilder fra mer enn 60 000 kvinner for å utvikle måltilpassning grunnet forskjellen mellom en kvinnes hofter og sete. Jo større forskjell, desto kurvigere kropp som vil si:

Slight Curve – for en rett figur
Slight Curve er designet for å markere midjen samtidig som den fremhever kurver. Når jeansen passer rundt hofter og lår, men er smal rundt midjen, skal man ha Slight Curve.

Demi Curve – for jevne proposjoner
Demi Curve er designet for å fremheve midjen samtidig som den jevner ut formene. Om jeansen normalt passer i midjen, men ikke er fordelaktig for figuren, prøv Demi Curve.

Bold Curve – for generøse kurver
Bold Curve er designet for å omfavne midjen, uten å glippe eller dra. Når jeansen passer rundt hofter men glipper bak burde man prøve Bold Curve.

Levi’s® Curve ID finnes i Levi’s Store på Kvadrat og de tilbyr trent personal som er eksperter på å måle, identifisere ens personlige Levi’s® Curve ID og hjelpe til å finne de jeans som passer best til din kropp og den stilen som du foretrekker.

 

, , , , , , , , , , , , , ,

2 svar til Levi’s Store åpner på Kvadrat!

 1. Kathe Albretsen 29. januar, 2014 den 18:33 #

  Skulle bytte 2 t skjorter i går som jeg hadde fått i presang, men bare i en annen str., men det fikk jeg ikke selv om di låg i orginalesken, di stolte ikke på at den var kjøpt hos di, selv om jeg sa det. Gikk til nabobutikken der den ikke var kjøpt, som di såg på esken også, men ingen problem likevel, for di solgte og levis, det kaller jeg service. Kommer aldri til å gå på levisbutikken igjen, og alle andre skal få vite om den elendige servicen på Levis butikken!

  Med hilsen
  Kathe Albretsen

  • Isabelle 30. januar, 2014 den 08:38 #

   Hei Kathe!
   Vi beklager du har hatt en dårlig opplevelse og vil ta din tilbakemelding videre med Levi’s Store.
   Godt å høre at du fikk god service allikevel 🙂

   Mvh
   Isabelle Simonsen
   Senterkontoret

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt