Jordbærpikene

Vi søker Kjøkkenmedarbeidere og kokk hos Jordbærpikene

Ønsker du å jobbe et sted hvor maten er genuint velsmakende og hjemmelaget? Da er Jordbærpikene det åpenbare valget!

I Jordbærpikene får du bli en del av en gjeng som ELSKer jobben sin og har det gøy hver eneste dag. For å klare det, trenger vi enda flere jordbær med på laget 🍓Vi søker Kjøkkenmedarbeidere og kokk til Jordbærpikene Kvadrat for 30%, 50% & 80 % stilling.

Søknader vurderes fortløpende.

Vi ønsker mangfold og variasjon blant våre medarbeidere og ønsker derfor å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

I jordbæråkeren finnes det flust av muligheter. Hvorfor skal du velge Jordbærpikene?

Med Jordbærpikene får du sjansen til å være med på en unik reise. Vi er et godt etablert konsept der våre kafeer har en varm og avslappet atmosfære, samtidig som tempoet er høyt. Du vil være del av et miljø hvor det legges til rette for samspill med dine kolleger der alle gleder seg til å gå på jobb som er essensielt for å lykkes hos oss. Du kan forvente god opplæring og faglig påfyll hos oss 🧑‍🍳

Som kjøkkenmedarbeider/kokk er du genuint interessert i å servere gode matopplevelser. Du utstråler våre verdier, er en lagspiller som byr på seg selv. Lidenskap for å skape gode gjsteopplevelser.

Det er en fordel dersom du:

  • Har erfaring fra kjøkken, kokkebakgrunn med eller uten fagbrev
  • Har god kunnskap om IK-mat og HMS
  • Har erfaring fra serviceyrker
  • Trives i et hektisk arbeidsmiljø med høyt tempo
  • Har erfaring fra tilsvarende virksomhet
  • Er fleksibel i forhold til arbeidstid

I Jordbærpikene har vi matretter og bakst som lages på våre egne oppskrifter. Vi ønsker oss deg som på en effektiv og engasjert måte er med på å produsere og levere vår meny etter våre standarder. Vi ønsker gjestene velkommen med et herlig ekte smil - hver dag også når det er som mest hektisk.

Våre verdier oppsummeres i ordet ELSK💛 og fører vei i vår arbeidshverdag:

  • EIERSKAP - Vi er stolte ambassadører som tar ansvar for hele virksomheten - økonomisk og sosialt. Aldri halvveis, aldri litt.
  • LIDENSKAP - Vi brenner for jobben vår, trives i et sultent prestasjonsmiljø og har et varmt hjerte for mat og mennesker.
  • SAMSPILL - Vi spiller hverandre gode, unner andre suksess og vet at vi alltid presterer sterkest sammen.
  • KREMMERÅND - Vi er offensive og griper muligheter for utvikling og vekst. Vi vet at gode resultater kommer av å skape og gjenskape fine gjesteopplevelser - bedre for hver dag.


Sjekk ut vår karriereside og alle våre ledige stillinger ved å trykke her - da vil du få et enda større innblikk i hvordan det er å jobbe i Jordbærpikene 🍓

Har du spørsmål er du hjertlig velkommen til å ta kontakt med Cafèeier Saffron på tlf. 90855363

Om stillingen

Stillingstittel
Kjøkkenmedarbeider og kokk
Stillingstype
Deltid
Omfang
30% 50% og 80%
Søknadsfrist
21.04.2024
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Saffron
Stilling
Cafèeier
Telefon
90855363

Søk på stillingen