Vero Moda

VERO MODA KVADRAT SØKER ASSISTERENDE BUTIKKLEDER

Er du interessert i mote og trender og liker å snakke med mennesker hver dag? Ønsker du å jobbe i et stort selskap med et morsomt og dynamisk arbeidsmiljø?

Ser du deg selv være med å skape de beste kundeopplevelsene i vår VERO MODA butikk på Kvadrat? Da kan du være akkurat den vi ser etter!

Vi søker en dyktig og resultatorientert assisterende butikkleder til VERO MODA Kvadrat. I våre butikker er vi opptatt av et godt arbeidsmiljø og et høyt servicenivå. Som assisterende butikkleder blir du en del av en sterk kultur og en fantastisk merkevare. Vi ser etter deg som ønsker en fremtid i VERO MODA, og BESTSELLER.

Dine ansvarsomårder

Dine primære oppgaver er å gi våre kunder den beste service og sørge for at butikken alltid ser innbydende og inspirerende ut. Som Assisterende butikkleder vil du være Butikkleders høyre hånd med sentrale oppgaver som drift, bemanning, merchandising og utvikling av personalet. Ditt ansvarsområde inkluderer:

 • Salg og kunderådgivning
 • Varemottakelse og påfyll av varer
 • Bidra til at butikken holder en høy standard
 • Støtte butikkleder og bidra til en positiv arbeidskultur
 • Åpne- og stengerutiner
 • Bistå butikksjef med planlegging og gjennomførelse av aktiviteter, rutiner og arbeidsoppgaver
 • Ansvar for butikkens drift når butikkelder ikke er til stede

DIN PROFIL

Vi søker en team-player som elsker å jobbe med salg. Når kundene besøker butikken, er du alltid klar for å gi råd og inspirasjon. Du er energisk, serviceinnstilt og har godt humør som smitter over på både dine kollegaer og kunder. Vi ser etter deg over 18 år som er imøtekommende og utadvendt, og som trives med å jobbe med mennesker. Du er fleksibel, tar utfordringer på strak arm og kan stille opp på kort varsel. Enten det er et høyt tempo i butikken, eller en rolig periode så er du selvstendig, initiativrik og finner alltid noe som holder deg i gang.

HVA KAN VERO MODA TILBY DEG?

 • En spennende og utfordrende jobb i en kjent merkevare
 • Et godt sosialt miljø med høyt tempo
 • Gode muligheter for både faglig og personlig utvikling
 • En spennende og aktiv hverdag hvor ingen dag er lik

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte Camilla Gabrielsen, butikkleder, på e-post: bsnor1722@bestseller.com. Vi leser søknader og avholder intervjuer fortløpende, og vil ta av annonsen dersom vi finner den rette innen søknadsfristens utløp.

ABOUT VERO MODA

Fashion is something we do together – a collective sense of togetherness and belonging.

VERO MODA is BESTSELLER's first fashion label and one of the most recognisable high-street European fashion brands - appealing to all generations, with an authentic and honest expression of style. Our consumer is defined – not by age – but by lifestyle. They are a group of individuals with their own preferences and identity.

We are driven by a collective mindset; that our knowledge, passion and craftsmanship must serve to provide better fashion and create a sense of confidence and free feel. Our clothes infuse a mentality of belonging - and more importantly, a sense of empowerment. Indications of the world, we want to create.

And the heritage from 1987 still runs through every design stitch. But now, join us on our journey to the now & next.

WE ARE VERO MODA – Now & Next.

VERO MODA is part of the worldwide fashion company BESTSELLER. Visit www.veromoda.com or www.bestseller.com.

Om stillingen

Stillingstittel
ASSISTERENDE BUTIKKLEDER
Stillingstype
Fulltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
14.06.2024
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Camilla Gabrielsen
Stilling
Butikkleder
E-post
bsnor1722@bestseller.com

Søk på stillingen