Burger King

Servicemedarbeider Ettermiddag / Kveld / Helg

Ønsker du å bli medarbeider hos Burger King?

Vi trenger folk til sommeren (med mulighet for forlengelse) med glimt i øyet, en som trives med et høyt tempo i et hektisk miljø og som har et lite smil på lur. Du brenner for strålende service, setter kundefokus høyt og ønsker å bidra til et godt arbeidsmiljø. Som medarbeider kan du ha forskjellige oppgaver som å stå på kjøkkenet, ekspedere kassen eller passe på restauranten. Karrieremulighetene er mange for deg som ønsker det i Burger King. Over halvparten av våre kommisjonærer begynte sin karriere i Burger King som medarbeidere.

Er du student med en del fritid på hovedsakelig ettermiddager og kvelder, eller kanskje tar du ett friår for å jobbe? Da passer denne stillingen perfekt for deg!

Vi ser etter deg som er pålitelig, nøyaktig og som har et øye for detaljer. Har du også godt humør og stor ansvarsfølelse, vil du med stor sannsynlighet passe inn hos oss.

Det er en fordel å snakke norsk, men ikke ett krav da engelsk også går veldig fint. Erfaring innen restaurant og service er en fordel, men ikke ett krav da du vil få full opplæring og kontinuerlig oppfølging hos oss. Vi leter etter 3 - 4 nye kollegaer, over 18 år da arbeidet er hovedsaklig på kveld 🙂

Vennligst kom innom med cv eller send som pdf på epost til: DL5055@BURGERKING.NO

Søknadsfrist og tiltredelse: Snarest

Om stillingen

Stillingstittel
Servicemedarbeider
Stillingstype
Deltid
Omfang
Ettermiddag / Kveld / Helg
Søknadsfrist
20.05.2024
Tiltredelse
Snarest

Søk på stillingen