Ice

Ice-butikken søker deltid butikkvert/-vertinne

Vi åpner vår aller første ice-butikken på Rogaland i september og leter etter deltidsansatte til å være butikkvert/-vertinne til Kvadrat

Vi tror du vil føle deg hjemme når du:

har en sprudlende personlighet og kommer lett i kontakt med mennesker

har en teknisk interesse og kan kanskje se deg selv i en fremtid innen Telecom

er idérik og har en stemme som blir hørt. Vi er åpne for å lytte til dine innspill!

er imøtekommende og engasjert

har en evne til å bygge positive relasjoner med de rundt deg

drives av å oppnå resultater og ta del i suksess

ønsker å jobbe rundt 30 % stilling

er over 18 år og klar for nye utfordringer

Har du erfaring fra Telecom er det selvsagt et pluss, men ikke noe must. Vi gir deg all opplæring du trenger for å lykkes. Vi er mest opptatt av personligheten, motivasjonen og interessen din. Og du vil ikke bare få en fantastisk arbeidsplass, men også gode utviklingsmuligheter og kollegaer som heier på deg.

Ikke nok med kompetanse innen telekom, får du også erfaring innen salg og service, og det å jobbe under godt lederskap.

I vår visjon om å skape fremtidens telebutikk, er fokus på å levere førsteklasses kundeopplevelser og enestående service. Selv i en stadig mer digital verden, verdsetter vi det personlige og nære. Og det er her du kommer inn.

HOVEDOPPGAVER:

Hverdagen din vil rocke og inkludere:

Betjene kassen / Bistå i at butikken går på skinner / Salg og kundebehandling i butikken / Være en god kollega / Varepåfylling og opprettholde orden / Andre oppgaver relatert til butikkdrift.

Er dette midt i blinken for deg?

Da er det bare å laste opp CV og fyll ut noen få spørsmål.

Søk davel!

ANNEN INFO:

Bli med på vårt unike eventyr, der samholdet er sterkt og tempoet er høyt! Som en del av ice Retail, vil du ikke bare være ansatt, men en viktig bidragsyter til vår suksess. Hos oss tilbyr vi ikke bare muligheten til å finne din første jobb, men vi heier på og legger til rette for intern karriereutvikling for deg som kjenner på ekstra drivkraft for ice og Telekom.

Vi utfordrer bransjen med modige ideer, og her får du muligheten til å påvirke utviklingen av våre butikker direkte. Vi verdsetter våre ansatte høyt og legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø, attraktive betingelser og kontinuerlig utvikling.

Ice Retail er en del av Lyse Tele som er televirksomheten i Lyse AS. Lyse Tele forvalter merkevarene Altibox, Ice og NiceMobil. Lyse leverer bredbånd, mobil, TV-, strømme- og underholdningstjenester over hele Norge gjennom et omfattende og unikt partnerskap. Televirksomheten har ansatte over hele landet, med de fleste lokalisert i Stavanger, Oslo og Bodø.

Lyse er et norsk konsern med virksomhet innen energi, infrastruktur og telekommunikasjon. Med over 100 års vannkrafthistorie er konsernet blant landets største produsenter av fornybar vannkraft. Nasjonalt er konsernet Norges største tilbyder av fiberbasert bredbånd og vi bygger landets tredje mobilnett. Vi leverer produkter under merkevarene Altibox, Ice og Lyse. Vårt mål er å bygge og å utvikle samfunnskritisk infrastruktur som muliggjør elektrifiseringen og digitaliseringen av Norge. Vår visjon er å være mer enn et selskap, både for våre kunder, for våre eiere og for våre ansatte.

Konsernet med hovedkontor i Stavanger har virksomhet i Norge og Danmark, og teller i dag rundt 2000 ansatte. Lyse er heleid av 14 kommuner og vår verdiskaping går tilbake til fellesskapet.

Vi tilbyr:

En svært gunstig innskuddspensjon- og forsikringspakke

Firmahytter både på fjellet og ved sjøen

Kjekke sosiale sammenkomster

Kompetanse- og karriereutviklingsmuligheter

Og så gjør det godt å vite at vi jobber for et konsern med stort samfunnsengasjement. Bonus, ikke sant?

Lysekonsernet leverer samfunnskritisk infrastruktur og tjenester. Vi følger sikkerhetskrav fra norske myndigheter ved ansettelse. Kandidater forventes å åpent tilby all relevant informasjon om seg selv under rekrutteringsprosessen.

Om stillingen

Stillingstittel
butikkvert/-vertinne
Stillingstype
Deltid
Omfang
Søknadsfrist
04.08.2024
Tiltredelse

Søk på stillingen