Change Lingerie

Change Lingerie er på utkikk etter butikkleder

Her hos CHANGE Lingerie gjør vi mye mer enn å selge undertøy.

Med våre 88 bh-størrelser, vakre design og unike kundeveiledning, skaper vi en bekvem atmosfære hvor kundene kan finne akkurat riktig undertøy som matcher deres ønsker og kroppsfasong. Dette har allerede gjort oss til en ledende undertøyskjede i Skandinavia og vi fortsetter global ekspansjon. Idag har CHANGE 300 butikker i 9 land.

Som butikkleder hos CHANGE Lingerie, vil du bli en del av vår oppgave å hjelpe våre kunder å føle seg komfortable og vakre i våre produkter, uansett størrelse. Vi vil by på muligheter for en spennende karriere med attraktiv lønn og mulighet til å bli partner hvis du har ambisjonen.

Vi har ambisjoner for fremtiden og vil ha DEG med på laget

I CHANGE vil du ikke kun drive butikken. Du spiller også en nøkkelrolle og har ansvaret for at kundene forlater butikken med en unik og eksepsjonell opplevelse. Både når du selv tar imot kunder, så vel som når teamet ditt møter dem.

Du vil også sikre at teamet ditt når butikkens salgsmål. Dette oppnås ved å være et godt eksempel, motivere teamet og trene dem i CHANGE sin salgsmetode. Du skal kunne utvikle ditt team ved månedlige evalueringer og oppfølging. Ved salgsledelse sikrer du at butikken møter sine salgs- KPI’er. Du skal utføre daglig drift, inkludert planlegging.

Du vil selvfølgelig motta massevis av støtte og opplæring i våre systemer og verktøy av svært dedikerte regionsledere og salgstrenere. Du vil få en flott mulighet til å utvikle dine lederevner og kunne sparre i hvordan du kan gjøre ditt team enda bedre.

Kan du lede, selge og skape en flott atmosfære?

Vi søker en person som har erfaring som leder i en prestasjonsinriktet miljø. Du har skapet resultater gjenneom å motivere og inspirere ditt team med din personlighet og gjenom å vise dem veien.

For å blomstre hos oss, bør du være:

• Dreven av å skape resultater gjennom både dine ansatte og gjennom egen innsats

• Motivert av salg og føler deg komfortabel I en stilling med spesifikke salgsmål og som er gjenuint interessert i å få kundene til å føle seg spesielle.

Oppfyll dine karrieredrømmer i CHANGE

CHANGE legger vekt på å anerkjenne innsats og resultater. Som butikkleder vil du derfor bli en del av vårt partnerskapsprogram som skaper attraktive muligheter for personlig utvikling og lønn ved å motta en del av butikkens overskudd.

Høres dette interessant ut, og du ønsker dypere innblikk om karrieremulighetene i Change, ta en titt på linken: Les mer om hvordan våre ansatte i Change kan utvikle seg, både som butikkleder og selger

Er du klar for CHANGE?

Da gleder vi oss tll å høre mer om deg! Søk via denne linken Butikkleder (hr-manager.net). Søknader sendt direkte på mail, vil ikke ikke bli tatt med i betrakning. Søknadsfrist er snarest, så skynd deg å sende inn søknad og CV. Intervjuer holdes fortløpende, så søk heller i dag enn i morgen. Ta gjerne kontakt med Elise Støa på els@change.com for mer informasjon.

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkleder
Stillingstype
Fulltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
31.12.2023
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Elise Støa
E-post
els@change.com

Søk på stillingen

2. etasje NORD

Åpent i dag 14:00 - 19:00