Ice

Bli med å forme vår nye ice butikk på Kvadrat

Til vår første Ice butikk i Rogaland søker vi en engasjert assisterende butikksjef i 100% stilling med evnen til å inspirere andre til å nå og overgå salgsmål.

Som assisterende butikksjef vil du være butikksjefens nærmeste lagerspiller. Stillingen har et bredt ansvarsområde, og er ansvarlig for butikken når butikksjef ikke er til stede.

Noen av dine hovedarbeidsoppgaver vil være:

 • Salg og service
 • Stedfortreder for Shop Manager
 • Varebestilling for definerte kategorier
 • Sammen med Shop Manager sørge for riktig varelager
 • Bidra til at butikken driftes i tråd med interne rutiner
 • Bidra til riktig gjennomføring av kampanjer
 • Bidra til kontinuerlig evaluering av butikkene
 • Delansvar for lokale aktiviteter i butikk

Vi ser etter deg som:

 • Er en superselger og har et salgsdrevet tankesett
 • Skaper gode relasjoner med ansatte, kolleger og kunder
 • Har teknisk interesse og kan kanskje tenke deg en femtid innen telecom
 • Er selvstendig, ansvarsfull og løsningsorientert

Her får du en unik mulighet til å bidra til å forme en helt ny butikk sammen med resten av ice retail!

Du vil få god opplæring, gode utviklingsmuligheter og ikke mist en fantastisk arbeidsplass og kollegaer som heier på deg.

Kjenner du deg igjen? Søk da vel!

Om arbeidsgiveren

Bli med på vårt unike eventyr, der samholdet er sterkt og tempoet er høyt! Som en del av ice Retail, vil du ikke bare være ansatt, men en viktig bidragsyter til vår suksess. Hos oss tilbyr vi ikke bare muligheten til å finne din første jobb, men vi heier på og legger til rette for intern karriereutvikling for deg som kjenner på ekstra drivkraft for ice og Telekom. Vi utfordrer bransjen med modige ideer, og her får du muligheten til å påvirke utviklingen av våre butikker direkte. Vi verdsetter våre ansatte høyt og legger stor vekt på et godt arbeidsmiljø, attraktive betingelser og kontinuerlig utvikling. Ice Retail er en del av Lyse Tele som er televirksomheten i Lyse AS. Lyse Tele forvalter merkevarene Altibox, Ice og NiceMobil. Lyse leverer bredbånd, mobil, TV-, strømme- og underholdningstjenester over hele Norge gjennom et omfattende og unikt partnerskap. Televirksomheten har ansatte over hele landet, med de fleste lokalisert i Stavanger, Oslo og Bodø. Lyse er et norsk konsern med virksomhet innen energi, infrastruktur og telekommunikasjon. Med over 100 års vannkrafthistorie er konsernet blant landets største produsenter av fornybar vannkraft. Nasjonalt er konsernet Norges største tilbyder av fiberbasert bredbånd og vi bygger landets tredje mobilnett. Vi leverer produkter under merkevarene Altibox, Ice og Lyse. Vårt mål er å bygge og å utvikle samfunnskritisk infrastruktur som muliggjør elektrifiseringen og digitaliseringen av Norge. Vår visjon er å være mer enn et selskap, både for våre kunder, for våre eiere og for våre ansatte. Konsernet med hovedkontor i Stavanger har virksomhet i Norge og Danmark, og teller i dag rundt 2000 ansatte. Lyse er heleid av 14 kommuner og vår verdiskaping går tilbake til fellesskapet.

Kontakt

Nærmere opplysninger om stillingen får du ved å kontakte June Gaupset, Leder ice Retail på tlf 97526091 Personalrelaterte spørsmål rettes til Kathy Larsen, rekrutteringsrådgiver, på tlf. 97166488

Vi håper du kjenner lysten boble litt, og sender oss en søknad. Vi gleder oss til å lese den!

Om stillingen

Stillingstittel
Assisterende butikksjef
Stillingstype
Fulltid
Omfang
100%
Søknadsfrist
19.05.2024
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
June Gaupset
Stilling
Leder ice Retail
Telefon
97526091

Søk på stillingen