Zizzi

20% butikkselger

Vi søker en vikarierende 20% butikkselger som elsker mote og salg!

Som butikkselger i Zizzi får du både en bred og allsidig rolle, hvor du i samarbeid med butikksjefen og det øvrige teamet hjelper kundene med enestående service, veiledning og styling. Sammen med butikksjefen og resten av teamet bidrar du til å skape flotte resultater som varer.

Hvem vi forestiller oss at du er:

Som butikkselger får du mye kundekontakt helt fra start. Derfor er det viktig at du er en åpen person med mye energi, og at du er en lagspiller. Det er også viktig at du elsker mote og styling, og at du holder deg oppdatert på trender på sosiale medier.

Du:

Har erfaring fra butikk og har en god forretningsforståelse. Du er ikke redd for å ta ansvar og beslutninger.

Fungerer godt i rutiner, og du er samtidig fleksibel og ikke redd for endringer.

Brenner for salg og mote – og det kommer til uttrykk gjennom dine egenskaper til å skape en positiv atmosfære, din vilje til å vinne og lysten din til å yte enestående service for kundene våre. Alt gjennom din kunnskap og interesse for mote og styling.

Dine ansvarsområder blir:

Yte enestående service, veiledning og styling ved å alltid sette kundene i sentrum – og i tillegg møte kunder med et smil og en nærværende tilstedeværelse.

Håndtere mottak, utpakking og plassering av nye varer daglig på en effektiv og kommersiell måte.

Holde deg oppdatert på vareutvalget, topplister og salgsfremmende aktiviteter, slik at du sørger for at vi er klar for inspirerende kundebesøk til enhver tid.

Jobbe strukturert med visual merchandising og sikre kommersielle presentasjoner av varer, i tillegg til vinduer med høy motefaktor.

Vi søker deg som ønsker å jobbe helg og kveld med mulighet for mer arbeid ved ferieavvikling.

Dette kan vi tilby deg:

Hos Zizzi er du sikret en spennende og variert jobb med kundekontakt og fantastiske kollegaer. Du blir en del av et engasjert og inspirerende team i Europas ledende motemerke som tilbyr klær i plus size. Vi vokser internasjonalt og det er derfor mulighet for å skape en internasjonal karriere innenfor Zizzi.

Du vil få en stor mulighet for utvikling både faglig og personlig – blant annet gjennom kontinuerlig trening innenfor salg og styling.

Er du den vi leter etter?

Vikariatet varer ut 31/8 2023

Om stillingen

Stillingstittel
Butikkselger
Stillingstype
Deltid
Omfang
20%
Søknadsfrist
14.04.2023
Tiltredelse
Snarest
Kontaktperson
Ingunn
E-post
515044-bc@ball-group.com

Søk på stillingen

1. etasje SØR

Åpent i dag 10:00 - 21:00