Kvadrat sin personvernerklæring

Denne personvernerklæringen forklarer hvordan Kvadrat samler inn og bruker personopplysninger.

Kvadrat, ved Kvadrat Senterkontor, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Erklæringen inneholder opplysninger du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet vårt (personopplysningsloven § 19) og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger (personopplysningsloven § 18 1.ledd).

Statistikk

Du er i utgangspunktet anonym når du besøker kvadrat.no. Kvadrat samler inn informasjon om din IP adresse, informasjonen brukes til å uforme statistikk for å forbedre nettstedet. Til disse målingene benyttes Google Analytics. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. For å kunne utforme denne statistikken benytter Google Analytics ulike informasjonskapsler.

Sosiale medier

Kvadrat og flere av senterets butikker har profiler på sosiale medier. Om du har en Facebookkonto så har du mulighet til å følge samt ta kontakt med disse butikkene via Facebook. For å gjøre det enklere for deg å finne frem til de ulike butikkenes profiler på Facebook så er disse inkludert på butikkenes egne undersider. For å kunne tilby denne tjenesten så trenger Facebook å samle inn informasjon om deg. Du finnet mer informasjon i Facebook sin personsvernerklæring https://www.facebook.com/policy.php

Kvadrat Pluss

Kvadrat Pluss er Kvadrat sin kundeklubb, med eksklusive tilbud kun forbeholdt medlemmene. Det er frivillig og gratis å være medlem. For å bli medlem trenger vi ditt navn og telefonnummer. Det er frivillig å oppgi epostadresse, postnummer, kjønn, fødselsår samt informasjon om antall barn i husstanden. Informasjonen benyttes for å kunne sende deg relevant informasjon og tilbud. Vi vil aldri selge eller gi bort e-postadressen din eller mobilnummeret ditt til tredjepart. Informasjonen du oppgir vil kun bli benyttet av Kvadrat.

Min butikk

Alle leietakere har mulighet til å selv oppdatere sin kontaktinformasjon via siden ”min butikk” . Vi samler inn informasjon om butikknavn, nettside, facebookside, telefonnummer, postboks samt navn, epostadresse og telefonnummer til kontaktpersoner. Informasjonen benyttes for kommunikasjon mellom sentereledelsen og leietakere.

Det er kun Kvadrat og Kvadrats tekniske leverandør som har tilgang til opplysningene. Vi utleverer ikke opplysninger til tredjeparter. Du har krav på å få vite hvilke personopplysninger som er registrert om deg og hvordan disse opplysningene blir behandlet jf. bestemmelsen i personopplysningslovens § 18. Du har mulighet til å rette samt slette disse opplysningene via våre systemer. For Kvadrat Pluss gjøres dette via siden ”mitt medlemskap” for leietagere benyttes siden ”min butikk”.

Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål angående vår personvernerklæring.

Informasjonskapsler

Følgende informasjonskapsler plasseres ved bruk av nettstedet

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for nettsidestatistikk

Navn

Lagringstid

Funksjon

Statistikk

  

__utmc

30 minutter

Lagrer tidspunkt for besøk

__utma

uten utløp

Kalkulerer tid til eventuelt kjøp

_gat_UA-*

sesjon

 

Statistikk (anonym)

  

_ga

2 år

Lagrer en unik brukerid

_gid

1 dag

Teller og sporer sidevisninger

Deling

For mer informasjon, vennligst les Google Analytics Personvernerklæring.

Facebook

Vi bruker Facebook for visning av innhold samt sosiale deleknapper

Navn

Lagringstid

Funksjon

Markedsføring/Sporing

  

_fbp

3 måneder

Sporer brukeren på tvers av nettsteder

_fbc

2 år

Lagrer siste besøk

actppresence

1 år

Styrer annonsevisningsfrekvens

fbm_

1 år

Lagrer kontodetaljer

fbm_*

1 år

Lagrer kontodetaljer

xs

3 måneder

Lagrer en unik id for din sesjon

fr

3 måneder

Annonselevering

datr

2 år

Forhindring av svindel

sb

2 år

Lagrer nettleserdetaljer

*_fbm_

1 år

Lagrer kontodetaljer

Funksjonalitet

  

wd

1 uke

Fastslår skjermoppløsning

act

90 dager

Holder brukeren innlogget

c_user

90 dager

Lagrer en unik brukerid

csm

90 dager

Forhindring av svindel

presence

sesjon

Sporer om nettleserfanen er aktiv

Deling

For mer informasjon, vennligst les Facebook Personvernerklæring.

Hotjar

Vi bruker Hotjar for heat maps og skjermopptak.

Navn

Lagringstid

Funksjon

Annet

  

_hjIncludedInSample

sesjon

 

Statistikk

  

_hjid

1 år

Lagrer en unik brukerid

Deling

For mer informasjon, vennligst les Hotjar Personvernerklæring.

Google Tag Manager

Vi bruker Google Tag Manager for nettsidestatistikk.

Navn

Lagringstid

Funksjon

Markedsføring/Sporing

  

_gcl_au

uten utløp

Tar informasjon i annonseklikk og lagrer den i en informasjonskapsel slik at konverteringer kan spores utenfor landingssiden.

Deling

For mer informasjon, vennligst les Google Tag Manager Personvernerklæring.

Slider Revolution

Navn

lagringstid

Funksjon

Funksjonalitet

  

rs6_overview_pagination

uten utløp

Husker sidevisning

Deling

Disse data er ikke delt med tredjeparts-aktører.

Google Fonts

Vi bruker Google Fonts for visning av fonter

Navn

lagringstid

Funksjon

Markedsføring/Sporing

  

Google Fonts API

uten utløp

Lagrer brukerens ipadresse

Deling

For mer informasjon, vennligst les Google Fonts Personvernerklæring.

YouTube

Vi bruker YouTube for å vise video.

Navn

lagringstid

Funksjon

Markedsføring/Sporing

  

GPS

sesjon

Lagre lokasjonsdata

Funksjonalitet

  

VISITOR_INFO1_LIVE

6 måneder

Estimerer båndbredde

Statistikk

  

YSC

sesjon

Lagrer en unik brukerid

PREF

1 år

Sporer besøk på tvers av nettsteder

Deling

For mer informasjon, vennligst les YouTube Personvernerklæring.

 

Kvadrat Pluss

Navn

lagringstid

Funksjon

Funksjonalitet

  

PHPSESSID

uten utløp

Lagrer en unik brukerid

Deling

Disse data er ikke delt med tredjeparts-aktører.

Min butikk

Navn

lagringstid

Funksjon

Funksjonalitet

  

PHPSESSID

uten utløp

Lagrer en unik brukerid

Deling

Disse data er ikke delt med tredjeparts-aktører.

Ditt samtykke

Du kan se status og trekke tilbake samtykke til bruk av informasjonskapsler nedenfor.

 Nåværende status: AkseptertNåværende status: Avslått

I dag er det
stengt