– Enhjørningen er veldig trendy til skolestart

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Norli Kvadrat viser frem noen av nyhetene til skolestart.

De er fargerike, hvite og full av glitter. Den største trenden til skolestart i år er enhjørningen.

– Det er enhjørningen, glitteret og rosafargen som er veldig trendy i skolemateriale. Vi hadde litt i fjor også, men det er enda mer i år, sier Åshild Svela Notvik, butikksjef på Norli Kvadrat.

Unik merkevare

Butikken har nettopp fått inn masse trendvarer fra det britiske merke Paperchase. Per dags dato er Norli alene om å selge Paperchase i Norge.

– I denne serien er det mye kjekt skolemateriell med masse glitter og farger, sier Svela Notvik.

Genialt bokbind

Noe annet som har tatt mer og mer over de siste årene er tekstilbokbind. Det er bokbind i tekstil, som man kan bruke år etter år. Disse kan lett tas på og av, og kan dermed brukes om igjen.

– Det er veldig enkelt for foreldrene. Dessuten har vi mange fine motiver som er gøy for barna, sier butikksjefen.

– Prøv skolesekken på

Når det gjelder skolesekk er det Beckmann som er mest populær. Disse er gode ergonomiske sekker, som er utviklet av fysioterapeuter. Sekken har god støtte i rygg og er godt polstret over skuldrene.

– Det er viktig at barna prøver sekken på ryggen. Barna er så forskjellige. Den skal sitte godt inntil ryggen og gå av med hoften, sier Svela Notvik.

Alt til skolestart finner du i flere av butikkene på Kvadrat kjøpesenter. Noen av dem er Norli, Ark Bokhandel, Nille, G-MAX, og MX-Sport.

01 Enhjørning ryggsekk NORLI 299,- 02 Post-it lapper NILLE 25,- 03 Enhjørning korktavle NILLE 69,90,- 04 Havfruepenn NORLI 49,- 05 Notatblokk NORLI 99,- 06 Beckmann ryggsekk NORLI 749,- 07 Enhjørning hviskelær NILLE 29,90,- 08 Enhjørning pennal ARK 399,-450,- 09 Regnbuetape NILLE 39,90-  10 Berghans ryggsekk MX-SPORT 11 Enhjørning vannflaske ARK 139,90,-  12 Fjellreven ryggsekk G-MAX 899,-

, , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt