Sesongens interiørtrender hos Kremmerhuset

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Foto: Kremmerhuset

Verden er fortsatt i forandring, vi søker trygghet og ønsker å ha det hyggelig og fint hjemme. Vi ønsker å ta vare på hverandre, naturen og seg selv. Det handler om back to basic og slow living.

Ønsket om å bringe det naturlige inn i hjemmene våre står sterkt, både i form, farge og materialer. Den skandinaviske look’en, de rene linjene, lett og tidløst design er nøkkelord for sesongens trender. Interiøret skal være varmt og bringe kos og hygge inn i hjemmene. Vårens trender er inspirert av den skandinaviske design-arven. Den er elegant og blandet med et touch av retro fra 60- og 70-tallet. Se bilder, bli inspirert og les mer om de største fargene lengre ned. 

Foto: Kremmerhuset

SESONGENS FARGER

Fargeskalaen domineres av varme fargetoner, hvor bruntonene er viktigere enn noen gang. Grønntoner er en stor trendfarge, fra olivengrønne toner som beveger seg inn i friske sjøgrønne toner utover mot våren. Den populære okerfargen blandes med beige og karamell og sort. Vår evigvarende favorittfarge, nemlig blå er med oss i 2021 og starter i mørke blåtoner til lysere vårlige blånyanser mot våren og sommeren.

Foto: Kremmerhuset

FORMER OG MATERIALER

Det er fokus på myke former og naturlige farger som bringer inn ro og harmoni. Vi blander det blanke med de ru og matte overflater. Vi ser en gryende trend på mer firkantet  og grafiske former som blandes med de runde og myke slik at vi får elegant uttrykk. Miksen mellom stramt og det organiske vil tre sterkere frem i tiden som kommer.

Strå, pampas og tørkede blomster er fortsatt en megatrend og vil fortsette for 2021 – se sesongens pampas og strå her. Det samme gjelder grønne planter – vi ønsker oss frodige, grønne oaser som gir energi og tar naturen inn. Les mer om å skape en grønn oase hjemme her

Foto: Kremmerhuset
Foto: Kremmerhuset
Foto: Kremmerhuset

Tekst og bilder fra Kremmerhuset.

Du finner Kremmerhuset i 2.etg sørbygget – vis a vis ModernDesign.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt