Nyhet fra Parfymelle Koch!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Hello sunshine!

Parfymelle Koch lanserer en fantastisk nyhet fra det danske økologiske merket Rudolph Care: RUDOLPH SUN.

Rudolph Sun har lenge vært i tankene til Rudolphs grunnlegger Andrea Elisabeth Rudolph. Faktisk helt siden merket ble lansert i 2009, hadde hun en drøm om å skape en ren og eksklusiv solserie. Det har vært motvind på veien og fjell som måtte flyttes, før Andreas drøm ble til virklighet.

1981958_638775256169556_918260844_n

En god solkrem skal beskytte effektivt mot solens skadelige stråler, både UVA og UVB, men den skal også være en fornøyelse å bruke. Den skal lukte godt. Den skal ikke være for tykk i konsistensen, men skal føles lett mot huden. Den skal gi godt med fuktighet slik at huden stråler og føles myk. Og så skal den selvfølgelig belaste naturen og vår helse minst mulig.

Rudolph Sun lever opp til alle disse kravene, og enda mer.

Rudolph Sun er solbeskyttelse på sitt beste.

Serien er sertifisert med Svanemerket. Produktene lever opp til EUs anbefalinger om optimal UVA- og UVB-beskyttelse og inneholder fire effektive, kjemiske solfiltre som alle er godkjent av Svanemerket.

Rudolph Sun er basert på aktive naturlige ingredienser som pleier og nærer huden optimalt i solen. Produktene er 100% uten parabener, syntetisk parfyme, eteriske oljer og de 26 allergene parfymestoffene på EUs liste.

Serien består av 2 solkremer til ansikt i SPF30 og SPF50, 2 solkremer til kropp i SPF15 og SPF30, samt 2 lekre oljer til kroppen med SPF15 og SPF30.

Kom innom og opplev solserien – vi anbefaler den på det sterkeste!

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22