Koch parfymeris nye skjønnhetsunivers

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

Koch parfymeri og hudpleie har flyttet til flotte nye lokaler midt på broen ved Platekompaniet og Frati. I den lekre nye butikken finner du en oase av unike merker og produkter, i tillegg til sterk fagkunnskap og service av ypperste kvalitet

– “Vi ønsker å tilby kunden noe litt annerledes”, forteller butikksjef Kjetil Auestad. “Vi er et unikt parfymeri med lang historie som strekker seg helt tilbake til 1896 og vi skiller oss definitivt fra de typiske kjedekonseptene. Vi har håndplukket de beste nisje- og kultmerkene fra hele verden, og vi fører et svært selektivt utvalg av parfyme til han og henne, hud- og kroppspleie, hårpleie, makeup og interiørduft, i tillegg til de store kjente merkene fra skjønnhetsverdenen.”

Hårpleie fra Oribe, unike parfymer fra dufthus som Byredo, Tom Ford og Escentric Molecules, makeup fra Laura Mercier, og hudpleie fra Sisley, Eve Lom, Elemis, og Elixir er noen av de unike produktene du kan finne i butikken.

Butikken har også et sterkt fokus på profesjonell veiledning innen hudpleie, og har i tillegg til butikken egen hudpleieklinikk hvor de utfører alt innen behandlinger for ansikt, voksing og massasje.

– “Hos oss er de fleste ansatte utdannet som hudterapeut og vi har alle lang erfaring og sterk kunnskap om hud. Hos oss skal du være helt sikker på at du har fått de riktige produktene og behandlingene som passer for akkurat deg.”

Er du en “beautyaddict”, eller bare glad i eksklusive og unike produkter, så er butikken virkelig verdt et besøk!

 

koch_behandling
På bakrommet til Koch skjuler det seg en “hemmelig oase” hvor rekrasjon, egentid og velvære står i fokus.

koch_laura
Har du hørt om sminkeserien Laura Mercier? Den er bare en av flere unike produkter som du finner hos Koch.

koch_elexir
Elixir – en ettertraktet revolusjon innen hudpleie. Vanskelig å få tak i, men du finner den hos Koch. Det har nylig fått inn et nytt parti fra leverandør, etter som produktet rask ble utsolgt fra butikk.

Byredo
Byredo – ikke bare ser parfymen lekker ut, den dufte også deretter. Sjeldent sak, som også er utrolig etterspurt blant kundene til Koch.

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

I dag er det
stengt