Koch Parfymeri introduserer Tom Ford Beauty!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel

1. november introduserer Koch Parfymeri TOM FORD BEAUTY eksklusivt i sitt parfymeri. Tom Ford er et av verdens mest ettertraktede varemerker innenfor mote, skjønnhet og parfyme. Den ikonsike duftkolleksjonen lanseres kun i fire parfymerier i Norge, hvorav et av disse er Koch Parfymeri på Kvadrat.

Tom Ford Black Orchid
Den første duften i Tom Fords kolleksjon, Black Orchid, fremkaller tidløs luksus og glamour som minner om de klassiske parfymene som før i tiden ble skapt av de mest elegante parfymehusene. Black Orchid er en ordentlig parfyme som er både luksuriøs og sensuell, med rike duftnoter av svart orkidé, lotustre, vanilje og orientalsk krydder.

Med det aller beste håndverk har parfymen fått en elegant flakong i riflet sort glass med skreddersydde detaljer som håndknyttet forsegling og en 23 karats gullplate gravert med Tom Fords ikoniske merkenavn. En sann luksusduft.

Tom Ford Velvet Orchid
Velvet Orchid er den nyeste duften i Tom Fords signatur-kollekjon – en orientalsk og blomstrete duft med forførende og mørke undertoner, inspirert av den originale Black Orchid. Overøst med noter av kjølige sitrusfrukter, honning og rom gjør Velvet Orchid til en uber-feminin og sexy duftkreasjon.

Velvet_ORCHID_AD_SPS_ME_300dpi

Tom For Grey Vetiver
Grey Vetiver er duften Tom Ford mener at perfekt fanger essensen av filosofien bak hans allrede ikoniske herrekleskolleksjon. Grey Vetiver er mesterlig ny tolkning av den kjølige og klassiske herreduftingrediensen vetiver, som Ford sier alltid har vært et kjennetegn på en klassisk, godt oppkledt og definitivt maskulin mann.

”Vetiver fremkaller for meg umiddelbart den klassiske mannen, en som har en trygg, raffinert, og litt tradisjonell forstand om hva det betyr å være mann – en eleganse som gjenspeiles i TOM FORD kleskolleksjoner.” – Tom Ford

Tom Ford Noir
Tom Fords signaturduft for menn. En mørk og krydret herreduft, med dype noter av svart pepper, lær, amber og vanlije, skapt for en mann som ønsker en duft utenom det vanlige for å fremheve seg og sin personlighet. Noir er mennenes motstykke til Black Orchid. ”Noir er muligens den mest personlige duften jeg har skapt hittil.” -Tom Ford.

2014_GV_DPS_no_logo

, , , , , , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-21