Kjell & Companys forretningside
Kjell & Company selger tilbehør til hjemmeelektronikk via butikker og internett. Vi er først og fremst forhandler av tilbehør til hjemmeelektronikk. Når vi sier tilbehør til hjemmeelektronikk, mener vi alle typer hjemmeelektronikk som er nødvendig for at hjemmets elektronikk skal fungere best mulig. Foruten å tilby et konkurransedyktig og bredt tilbehørssortiment står kunnskap og service sentralt i konseptet vårt.

Vi har formulert dette i forretningsideen: Med et kunnskapsrikt personale yter vi service i toppklassen og tilbyr kundene våre Nordens største sortiment av tilbehør til hjemmeelektronikk.

Små butikker, stort utvalg
Mange lurer på hvordan vi kan ha nesten 9000 forskjellige artikler i de forholdsvis små butikkene våre. Det er mulig fordi butikkene våre er oppdelt i et tradisjonelt butikkareal og et lagerareal (som tilsvarer ca. halve butikkens størrelse). På den måten kan butikkene våre lagerføre betydelig mer enn konkurrenter som har areal som er mange ganger større.

Kjell Academy og “Hvordan virker det?”
For at selgerne våre alltid skal kunne gi riktig og oppdatert informasjon om teknologi, har vi utviklet vår egen skole: Kjell Academy. Der har vi engasjerte lærere som lager veiledede utdanninger, e-kurs, filmer og bøker. Hovedhensikten med skolen er å sikre kompetansen hos selgerne våre og dermed alltid være relevante for deg.

Mye av det som Kjell Academy produserer, publiseres også for kundene våre. Et eksempel på dette er bokserien “Hvordan virker det?”. Bøkene hjelper deg med løsninger ut fra virkelige hverdagsproblemer, og har hittil blitt solgt i over 400 000 eksemplarer. De nyeste bøkene finnes både i trykt form og helt gratis her på kjell.com.

Vi vil at opplevelsen av å handle hos Kjell & Company skal være noe spesielt. Når du besøker en av butikkene våre, kommer vil til å gjøre alt vi kan for å hjelpe deg med spørsmålene dine. Vi brenner for teknologi og vil gjerne dele av kunnskapen vår.

Kjell & Company ligger i 1B nord på samme plan som NetonNet. Benytt inngang P3 for korteste vei.

Åpent i dag
10-22