Den store vaffeldagen!

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Foto: Kich’n

Den 25.mars er den store vaffeldagen. Det er klart at en slik godbit skal ha sin egen dag 🙂 Det er vel omtrent like mange vaffeloppskrifter som det er folk og enten du liker dem søte og myke, grove eller “crispy” så er dette dagen du kan fråtse i vafler fra morgen til kveld!

En god oppskrift eller en dose kreativitet og putt oppi det du liker best, og et godt vaffeljern, og du er godt på vei! Du finner vaffeljern i flere varianter hos både Kitchn, Tilbords, Obs, Jernia, Clas Ohlson og NetonNet.
Er du av den utålmodige typen så anbefaler vi flere vaffeljern eller dobbeltjern – da går det unna!

Vafler er ikke bare til dessert. Det kan like gjerne lages i grovere varianter med både havregryn og grovt mel og bli av det sunnere slaget som du kan ha som nistepakke hver dag om du vil. Prøv deg gjerne frem selv med ulike ingredienser og finn din favorittvaffel!

Det er også noe som heter “vaskevaffel”. Den er ikke spiselig – men er en super rengjøringsekspert, hvis vaffeljernet ditt ikke ser så pent ut lenger. Prøv denne oppskriften på vaskevaffel.

Kitch’n frister med spennende vaffeloppskrifter, som vi gjerne deler med dere. Se også utvalget av vaffeljern på samme nettside.

Grover og næringsrike vafler. Oppskrift finner du i link over. Foto: Kitch’n
Wilfa dobbeltjern kr. 649 hos Kitch’n.
Foto: Kitch’n
Wifa enkeltjern kr. 649,- hos Kitch’n. Lager nydelige hjerteformede vafler. Et fantastisk godt vaffeljern. Foto: Kitch’n
Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Åpent i dag
10-22