Stilrent og praktisk med screens fra Kid Interiør

     OBS! Denne nyheten er over ett år gammel
Screens solskjerming. Foto: Kid Interiør

Har du et behov for å skjerme for lavt sollys igjennom vinduet? Da kan solskjerming med screens være løsningen for deg! Innvendige screens, som er transparente rullegardiner, skjermer mot solen samtidig som de bevarer utsikten.

William screen er en stilren og transparent rullegardin som filtrerer lyset samtidig som utsikten bevares. Dette er en type innvendig solskjerming som passer perfekt i rom der du ønsker å beholde både utsikt og dagslys, og dessuten i rom der du ønsker å skjerme for innsyn.

Screens er ikke bare pene å se på, men gir samtidig et behagelig lys og bidrar til å holde varmen ute. Med denne type solskjerming i stuen vil du dermed få en behagelig temperatur i rommet om sommeren. Har du vinduer ved TV-skjermen kan du også bruke screens til å unngå gjenskinn.

Foto: Kid Interiør

Montering av screens

Screen rullegardin er underrullet, og kan monteres i tak, vegg eller nisje. Den er enkel å henge opp, og trenger du hjelp til montering kan du følge vår monteringsanvisning.

Rullegardinene reguleres med et kjedetrekk. Har du små barn i huset, er det viktig å montere dem slik at snorene er utenfor rekkevidde. I Kid Interiør er vi opptatt av barnesikkerhet, og våre screens er derfor barnesikre i henhold til EN 13120. Produktet leveres med barnesikkerhetsanordninger, kjedestrammer og snorbryter.

Plisségardiner. Foto: Kid Interiør

Plisségardiner er både funksjonelle og dekorative.
De kan skyves helt sammen for maksimalt utsyn, samles på midten for å skjerme deler av vinduet eller trekkes helt ut slik at de dekker hele vinduet – alt etter behov. Her får du hjelp til å velge riktig type plisségardin.

Solskjerming og gardiner etter dine mål og behov
Finner du ikke målene som passer til dine vinduer kan vi tilby deg spesialtilpasset solskjerming og gardiner av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Persienner, lameller, rullegardiner eller plissé – vi hjelper deg å finne riktig løsning.

Lurer du på hvilken solskjerming som passer best hos deg, så ta gjerne turen innom butikkleder Helle og helles team hos Kid på Kvadrat. De gir gode tips og råd. Ta gjerne med deg bilder av de vinduene/miljøet hjemme som du ønsker å skjerme – det kan gjøre det enklere å ta riktige valg og farger.
Kontaktinfo til butikk finner du her.

Det er Solskjermingsdager hos Kid helt frem til 17.april 2021, med opptil 50% på all solskjerming.

Lameller er et annet alternativ. Muligheten er mange. Spør om råd hvis du er i tvil på hva du skal velge. Foto: Kid Interiør

, , ,

Ingen kommentarer enda.

Legg igjen en kommentar

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.

Åpent i dag
10-21